Fredagen kom igen

Ja, och vad gör jag då? Jo jag sitter i Hässelby helt ensam i mammas och pappas datarum och spelar Fish Life(!!!).


Som ni ser har jag köpt fiskar för alla mina pengar så det finns inte så mycket annat att göra än vänta tills alla fiskisar växer sig stora och starka. Därför tänkte jag nu fördriva lite tid genom att skriva i den här nedrans bloggen som antagligen ingen läser längre iaf.

Anywho, i veckan blev det godisbak inför jul. Jag fick den stora äran att stå för fikabröd och julgodis så jag och min söta syster åkte till farmor för lite pyssel.
Farmors mun gick som vanligt i ett, det var nästan värre än vanligt då hon nu för tiden går ensam hemma om dagarna efter pensionen så vi fick nästan skavsår i öronen.



Fina små praliner fick vi iaf till och när vi ÄNTLIGEN var klara med dom så gjorde vi även lite negerbollar som farmor så fint envisas med att kalla dom. Hon säger att hon minsann vägrar kalla dom någonting annat för de hette så från början och jag håller helt klart med. Negerbollar heter det!

Fjalar bjöd med mig till sin skola imorse så jag var och kollade när hon sjöng i kören. En killa sjöng Walking in Memphis som en Gud. Jag satt med gåshud när den lilla 14-åringen öppnade munnen och började sjunga. My God!



Näe, det är bara att fortsätta vänta på min man som är "hora" (har jour) den här veckan. Han har minsann alltid sån otur. Klockan kvart över sju ringde dom och ville ha hjälp och det var tydligen tokstrul med en ismaskin så nu var de tvugna att hämta den med bärgare till verkstaden, dessutom fick Janne åka dit också.
JÄVLA PISSMASKINER!

Imorgon ska vi på julbord iaf. Det är med Fredriks jobb och deras respektive. Vi ska käka och bowla, -väldigt classy!

Nej nu ska jag sälja lite guppys!
Blubb blubb!


Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0