Släktkalasen

Nu har Freddelito skrivit om den galna festen så jag tar väl dom två kalasen vi hade här hemma för respektives släkt.

16:e Juli -Eberheim.

Jag och Fredrik satte igång och bakade dagen innan så vi hade bullar och mockarutor att bjuda på men kom på samma dag som kalaset att det inte funkar utan tårta så jag fick åka iväg med Fjalar som var på besök och införskaffa två smarriga cakes. 
Dom första som kom och plingelingade på dörren var Tessan med familj, inte alls långt efter kom även Sussie, Conny med två barn och Diana & Andreas hade med sig lilla Sebastian. Just de, Lajzan kom också infarandes bakis och svettig.
Vi la mys i typ tre timmar, alla fick gosa med lilla Sebbelito som som vanligt mest sov. Jag fick faktist mata och rapa den lilla parveln och Fredrik blev lite småförälskad.. igen!






Trötta små systrar efter kalaset

23:e Juli -Spångberg.

Lyckligtvis hade vi bullar så det räckte och blev över även till denna dag och tårta åkte jag och Lajzen och köpte på ett bakeri i Bålsta. Det blev en prinsesstårta för Black Lady-tårtan var en dag gammal.
Folket kom indroppandes. Det var Madde med familj, Janne & Renée och Bettan. Vi la mys även denna eftermiddag. Småkillarna spelade tv-spel med Lajzan och busade i vår säng. Det blev lite bildvisning på TV:n och trevliga konversationer.

TACK ALLA för dom fina presenterna.


Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0