Feeling not so great

Idag har det inte varit någon bra dag. Hormonerna lever sitt egna rajtantajtan liv och jag har kämpat med tårar och besvikelse.
Jag fick reda på att pappsen bokat om resan nu så hela familjen åker iväg till kanarieöarna i Februari. En resa som jag och F egentligen skulle åka med på men det råkade krocka med en viss förlossning så nu åker de utan oss. Det är självklart jättekul för dom men det hade ju varit underbart och välbehövligt att få åka med.
Dessutom har jag har varit deprimerad hela dagen och tänkte att jag skulle hitta på något för att piggna till lite. Jag ringde syster nummer ett som fortfarande låg i sängen, frågade snällt om hon kunde följa med till Vällingby eftersom jag höll på att avlida av deprission men hon ville inte så därför ringde jag syster nummer två som var i skolan men hon skulle istället städa och plugga.

Anywho, nu är jag i 13:e veckan plus en dag vilket innebär att jag egentligen är inne på 14:e veckan.

Jag har beställt en bebis-tröja också.


Nog om tråkigheter nu. Helgen som kommer är som vanligt fullbokad. Imorgon blir det antagligen myskväll hos Sandra och Kim. Chirre, dirre och någon halvbra film må jag tro.
Lördag var tanken att vi skulle fira Lajzan men det var ingen som behagade komma så det lilla kalaset blev inställt. Vi får se om jag och Fredrik åker dit, hur som helst får jag hem min andra lillasyster, Fjalar, som ville smita från betongen en sekund.
Söndagen bjuder på rally i Västerås. En, faktiskt, väldigt rolig bana att kolla på och Fredrik gjorde bra ifrån sig där sist om jag inte minns fel så hoppas på vinst. Förlorar han ännu en gång när jag kollar på så tror jag att jag ger upp. Jag jinxar dom stackarna, de vinner alltid när jag inte är med men så fort jag visar min nuna så blir det skrot...

Apropå rally så var planen att Fredrik skulle fara till Italy i mitten av Oktober för at meka men det visade sig vara samma helg som Mälaröarnas rally som han inte ville missa. Tyvärr är Ante inte hemma så F måste hitta någon kartis. Jag ville men fick inte, han tyckte inte det var så bra eftersom jag har en bebbe i maggen.

Fja, mycket mer finns det väl egentligen inte att skriva.


Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0