Quicky

Vi va ju på 51-årskalas för en sisådär två veckor sedan och samtidigt var vi barnvakt åt lilla EllenPellen som fick träffa lilla Basse. De lekte runt på golvet tillsammans med Fredrik...



Ja, vi berättade om kalaset vi var på i lördags men missade fredagens aktivitet då vi var och bowlade med Ante och Tina. Fredrik vann mot slutet på tur och exakt lagom intag av alkohol och jag kom tvåa. Det kan jag dock inte förklara för jag sög men jag tror det var för att Ante var nykter och spelade därför ännu sämre och Tina var väl kanske bara snäll?



Igår var jag barnvakt igen. Åt lilla Basse denna gången, Lajzan kom och hjälpte mig ta hand om honom och lagade även en supergod thai-middag till oss som verkligen gick hem hos Frippe. YumYum!



Imorgon är det sista dagen som jag jobbar på Kärleksörten för nu. Givetvis ringer de så fort det krisar men inga fler bestämda tider och det känns lite sorgligt för jag trivs verkligen med ALLA där. Barnen är helt underbara och kollegorna så roliga och lättsamma. Hoppas, hoppas, HOPPAS de ringer snart igen!!
Idag var det dock kämpigt, och imorgon kommer vara lite kort med folk men vi pallar!!



Imorgon går jag in i veckan 19 och jag växer massor. Vid denna vecka förra gången var vårat ultraljud och så även denna gång. På tisdag är det dags och känslorna är blandade. Vi hoppas på att få ett lyckligt besked denna gång och att Bönan mår bra.
Han är nu ca 15 cm lång och sprattlar en hel del faktiskt. Hår och naglar ska vara på g och jag går upp ett halvt kilo i veckan. Det är halva tiden kvra på graviditeten och jag längtar.
Profylax-kurs är bokad och betalad så det ska vi gå på i Maj...



Fja, nu börjar F sprattla i sängen. Jag tror inte han uppskattar att jag har datorn nerpackad i vår redan ganska trånga säng så jag ska nog pussa lite på honom nu.
Ha de!


Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0