Countdown, -4 veckor!

Jaha, idag har min söta svärmor fixat min utväxt i håret och klippt topparna så nu är jag så där fräsch igen dom jag var i början av Juli senast.

Efter det åkte jag dessvärre bara hem och kollade på tv, det var så tråkigt att jag ett tag funderade på att springa upp och ner för trapporna men det blidde inte så.
Jag blidde leds och la mig i sängen tills F kom hem med choklad, då blev jag glad igen och så fick jag god mat.

Efter maten skulle Fredrik och Jan meka med Kimpas (mosters fästman) bil men tydligen saknades det delar så det blev ändrade planer. Vi fick inte tag på Kimpa så vi fick åka dit på fika och det var ju hur mysigt som helst att träffa gummo och små kusinerna. Amanda har precis börjat gymnasiet och ska bli frisör, -hur bra som helst! Då har jag två frisörer sen som jag kan gå till. Awesome!
Vi drack iaf te och och kollade på Fångarna på fortet ett tag sen åkte vi hem igen.

Nu sitter jag som vanligt i sängen medan F sitter på toaletten. Det börjar bli en rutin detta nu!
Imorgon är det Onsdag och det innebär att Fredrik har "hobby-kväll" och jag har en extra lång långtråkig dag att se fram emot. Yihaa!!
Kanske får se om Lajzan orkar leka imorgon eller om jag får hitta på något annat för att överleva dagen.

För övrigt är det exakt fyra veckor kvar tills Aston är beräknad att kika ut men han får GÄRNA komma till världen nu. Jag längtar ihjäl mig och det gör pappa Fredrik också. -ASTOOOOON, KOOOOM UUUT!!



Nej nu ska jag kika lite på tv tänkte jag, pussigull!

 


Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0