Grönan, Dragracing och Bio

Igår blev det ett spontanryck från systers sida och vi åkte till Grönan. Jag får inte åka en enda karusell men som tur va fick ja vara med på femkamp trots stor mage.
Innan dess var vi förresten på UL och vi fick reda på att vi väntar en liten kille, precis som alla visste. Efter det en sväng till Kista för besök hos BM och en snabb shoppingrunda. Jag fick ett par nya skor av världens bästa man, Ralph Lauren tygisar. Wunderbar!

Anyhow, Grönan vart det och eftersom Ulf Lundell var där och skulle spela så var det givetvis småckat med folk. Vi lyckades iaf få platser ute på Biergarten och oj så gott det var. Jag i stort sätt smällde i mig maten. Alla tog en warsin Schnitzel och jag tror alla vart nöjda.
Jag fick vara med på en attraktion och det var lustiga huset vilket räckte gott och väl för efter det var jag slut som artist. Shitobello va varmt det var...

 



 

Idag har mannen dragit iväg till Mantorp för att kolla dragracing. Han kommer hem igen imorgonkväll så jag får försöka klara mig. Det ska nog inte vara några problem, jag har ju Fjalar här som gör mig sällskap.
Vi ska strax åka iväg till Kista för att kolla Bio. Eclipse ska vi se, vi försökte få med Lajzan också men hon hade visst ingen lust!

Arrivederci!!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0