Fashion

Järnjungfrun, det är jag det! Nu har jag gett mig fan på att järnvärdena ska vara perfekta när jag kommer till barnmorskan nästa gång och självklart för min egen skull.
Jag käkar mina tabletter, Niforex och Mitt Val Kvinna, för att få i mig järnet jag behöver. Jordgubbar får jag i mig en hel del nu för tiden, det är verkligen rätt tid på året att vara gravid. Jag ska införskaffa massor av långa klänningar som jag kan gömma min gravid-mage i, så himla bekvämt och jesus-sandaler till detta.. Ja, det blir bra!
Nej detta är ingen modeblogg så tillbaks till reality...

Ännu en helg har passerat och den har varit ganska lugn. På Fredagen när vi kom hem från jobben så fixade vi lilla rummet som förr varit ett datorrum och som nu ska bli en barnkammare. Vi har nu lyft ut bokhylla, skrivbord och stol och det ligger nu i källaren i Hässelby.
Fjalle hängde med oss hem och vi la mys med jordnötsringar och choklad i en härlig blandning.

I Lördags var det Rally Xplosion i Västerås. Det är uppskattat att gå på den tävlingen då man ser så mycket på motorstadion. På just denna tävling var det många bekanta i publiken, bl.a familjen Nyström/Behrens och min lillalillasyster. Tyvärr så slutade det på femte plats för en väldigt besviken Fredrik men spännande var det och en småkall heldag i spöregn är ju aldrig fel!?





Efter regn kommer solsken, och på kvällen samma dag som rallyt så fick vi grillat hemma hos min mamma och pappa. -Skitagott, som alltid. 
Jag kikade på blocket innan efterrätten och hittade två sängar som var perfekta till vår re-do av gäststugan så vi tog en trip till Danderyd och det största, finaste huset vi sett på länge för att införskaffa två sängar. Det gick snabbt och smidigt så när vi kom hem igen och sängarna var inpackade i garaget så fick vi efterrätt. Den bestod av Camembert, shiet, första gången jag käkade det. Asgott!
Vi körde lite Buzz innan jag kastade in handduken och la mig i gästrummet för att kolla Madagaskar 2 innan jag somnade.

Sen blev det mors-dag och jag vaknade av sången om denna dag då alla barnen säger till sin mor att de inte kan komma. Så med tårar i ögonen smög jag in hos min mamma i sängen och gav henne en STOR kram och puss. Sen gick jag ner till pappa och hjälpte till med frukosten. Han försvann dock som en avlöning och där satt jag kvar själv vid ett frukost-bord fullt med godsaker.
Till slut kom resten av familjen och efter frukost och lite qualitytime i solen så begav jag och Fredrik oss till Plantagen för att skaffa presenter till mammorna.
Klockan fyra blev der kroppkakor (första gången för mig och F) hos mormor och det var helt okay faktiskt. Min kära far är helt GALEN i kk och han fick i sig NIO STYCKEN! Fredrik stoppade vid fem och jag tre plus lite fläskfilé och potatis. Mormors mat är galen.
Mamma fick iaf en fin ängel till sin samling förhoppningsvis får hon plats med den någonstans i huset och svärmor fick en fin mors-dag-bukett. 

Sen hem och sova i princip och imorse hann jag olja in bordet vi har på balkongen innan jobbet kallade.
Barnen knackade på magen och frågade om det var någon hemma och en kille på fem år förklarade att ibland får man skära ut bebisen och ibland kommer den ut genom snippan!.. -Ja du, det var verkligen sanningens ord lilla vän!

Nu ska jag vänta på min duschande man och så länge kika igenom lite sidor med snygga kläder.
Jag vet att jag sa att detta inte är någon modeblogg men vill bara visa tröjan jag hittade till min lilla papi-F häromdagen på TopMan



Mm, snygg på sommarkvällarna.
Nu kom han med stort H, så nu säger jag nattinatt!!

 


Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0