Midsommar

Vi åkte och överraskade familjen på Blidö redan på Torsdag kväll och som ni förstår var det även där vi firade midsommar. Det blev hårt för vissa och tidigt för andra.
Jag, Lajzan och Fredrik åkte och hälsade på Fjalar på Vildand och där fortsatte kalajset in på småtimmarna, till jag skulle köra(!!) flakan hem med Fredrik och Lajzan på. Det tog nog säker tre ggr så lång tid som det brukar för vi fick stopp hela tiden, konstigt... så blev det inte på ditvägen...
Anywho, Fredrik ramlade omkull i en brant båttrappa också men det verkar inte ha gjort några större skador, hem kom vi till slut.




Innan vi begav oss iväg på äventyr till Vildand så hann vi med att köra kubb, dart, promenera till vattnet och körs massa roliga lekar. Det var en trevlig midsommar och den vill jag tacka mina föräldrar för. I LOVE YOU!!


Vildand - Skeppskrog


Dagen efter mådde inte Fredrik bra alls, han låg i sängen hela dagen faktiskt! Klenis... Naej, jag ska verkligen inte säga ngt, det var inte jättelängesen jag lyckades bli så dålig. Det var en eyeopener dock, aldrig mer!!
Men midsommardagen var jättelugn för vår del, jag var astrött också så vi gick och la oss i tid.

Söndagen bestod av packning och bilkörning mest. Hemma packades saker upp och det plockades, sen sängen efter en mysig helg!

Igår städ- och tvättdag!

Idag Skansen med kussarna, moster, Basse och Andreas. Aston var med såklart men honom räknar jag med i allt!
Det vart verkligen en heldag, tyvärr gömde sig många av djuren i värmen men allt som allt så var det ändå himla trevligt i värmen.


Tack tack!! Nu sussinatta!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0