Vår stora korv!

Ja, imorse skulle ju Aston upp klockan halv jäkla sju men det är bara att glömma för min del så han roade sig själv ett tag.

Till slut blev det tråkigt så han drog upp sin mamma. Jag gjorde frukost till oss och sen efter en liten lekstund så åkte vi till Astons nya förskola.
Det verkar väldigt bra och gården är stor och härlig, bra pedagogik, mycket dokumentation och återkopplingar till läroplanen. Pedagogiska ytor och trevlig personal.

Aston var lite blyg i början men när han hittade något att klättra på så sket han i sin mamma. De visade mig runt och sen gick vi igenom papper. Det kommer nog bli superbra!

Kan inte fatta att han är så stor nu vår lilla korv.


Va inte det här igår?


BUUUUS!!


Imorgon är det första inskolningsdagen och Lajzan har höstlov, så när vi är klara så ska vi träffa henne och bada i simhallen.
Det tråkiga är dock att jag haft bort vår kamera, den som man kan ta kort i vattnet med. Jag har letat överallt, puts-fucking-väck! Får se om Lajzan har sin kvar annars får jag väl nöja mig helt enkelt...

Jag har inga bestämda planer mer än så. Vi ska försöka träffa farmor i Sumpan också om det finns tid över och på Lördag är det kalas och fest för hela slanten.
Lucas fyller ett så honom ska vi fira på förmiddagen och på eftermiddagen/kvällen ska moster Sussie firas i Bålsta.

Punkt och slut!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0