Bambi


Sjuuukt trött har jag varit idag och på dåligt humör dessutom. Tyvärr är det ju Aston som får den smällen eftersom man måste bete sig på jobbet. A har dessutom passat på att hitta på extra mycket tossigheter och varit lite mer gnällig än vanligt så ett tag trodde jag att jag skulle explodera.
För att lugna ner mig så gick vi ner till lekparken efter maten och lekte med bollen, gungorna, rutschkanan och i sandlådan. När vi skulle hem lockade jag med bubblor i duschen, eftersom vi inte har ett badkar (än) så får vi ta in skålar och diverse i duschen och skapa lite bubblor som är roliga att leka med.
När vi går så möter vi en kille som är lite rakad och tatuerad, han går mot parken och då säger min söta son -"Han gå leka lekparken"! Både jag och killen skrattade gott åt den kommentaren. Söööta barn! Det gjorde min dag och vände helt upp och ner på mina ledsna och grinig läppar.
 
Rätt trött imorse

 
Gossebarnet hade inga problem med att sova efter duschen heller och det gjorde mamma Cissi glad.
Nu har jag tvättat alla kläder, duschat och packat ner lite smågrejor i kartonger. Sängen är så himla skön just nu så strax ska jag lägga mig och kolla på det sista avsnittet av True Blood. Det känns så sorgligt...
 
Denna köpte jag på Outleten i Bro. Hör och häpna, barnavdelningen!
Jag tror att det egentligen är en klänning.
 
Imorgon är det lååång dag. Jag börjar 8 och slutar 21. Vi ska på föreläsning efter jobbet och jag hinner inte hem så det blir en promenad eller liknande när jag slutar.
 
På Fredag fick jag börja tidigare och det innebär även att jag slutar lite tidigare, det tackar vi för. Då ska jag hem till Hanna och passa lilla Mira en stund medan mammsen får nya nails. Vi får se hur det går med lilla mammagrisen Mirafina. Förhoppningsvis KANON!
På kvällen ska vi på middag hos Sandra och Kim. Det ska bli gött och se hur dom bor.
 
Nu ska jag lägga mig.
Piss och kräm

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0