Rensning på G!

Visningen idag gick super, jag har hittat ett hus där jag VILL bo. Trodde ett tag att det inte var möjligt. DOCK, är jag tyvärr rätt säker på att det inte kommer gå vägen då det redan är mycket pengar och om budgivningen sätter igång så är det rätt kört för oss. Men jag älskar det och jag hoppas ALLA andra som tittat avskyr det!

När vi kom hem och käkat mat satte städningen igång, fast Stoffe kom mitt i allt och störde. F hade ju köpt en liten present till honom som jag såklart städat undan så min garderobsrensning stördes av ett nedrans "present-letande". Till slut hittade jag det iaf och Stoffe kunde gå så jag fick fortsätta. Tanken var väl kanske inte att jag skulle rensa hela hallgarderoben men jag kan få för mig sånt.


Stoffes fina present



Jag lyckades även städa i badrumsskåpet och OJ va med smycken och grejor jag hade. Vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt. Hmm, jag kan inte riktigt stå för att jag köpt SÅ mycket örhängen...




Före...


Peeerlor


Nitar & Läder


Örhängen


Armband som jag fått av Oscar/Casper för några år sen ♥




Döskalleperiod?


Efter!



Ja, jag hittade en hel del skoj och ändå saknades det massor. Undrar om det ens blev bättre efter att jag "städat"?

Nu är vi iaf äntligen klara med all städning och barnet sover, jag har t.o.m hunnit packa inför imorgon så det är i stort sett bara att köra.

Jag börjar ju inse nu mer och mer att jag verkligen kommer sakna mina barn på avdelningen nu i sommar och efter sommar. Fysiken, och så ska Aston dessutom byta förskola på det. Jag tycker att det suger samtidigt som det är bra. Har ju velat att han ska gå på Rosenängen men hade ju inte räknat med att det skulle vara så hääär bra på Norrängen!! Tycker lite synd om Aston som blivit kär i vänner och personal och om personalen som verkar tycka det är tråkigt att han ska sluta...



Nä, nu ska jag lägga mig på kudden, är trött och ska upp tidigt imörrn.
Natti!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0