Long time no seen

Spa-dagen i Fredags var jättemysig. Det tog kanske två timmar för oss att komma till Centralbadet eftersom SL-trafiken var i kaos. -Typiskt!
När vi väl kom dit så var det nästan på en gång dags för mina mostrar, mamma och mormor att gå på sina behandlingar så jag satt och bada i varmvattenpooler så länge eftersom jag inte hade någon aning om vad mer som fanns där. Det blev dock alldeles för varmt och jag blev hungrig och lite yr så det slutade med att jag bara satt och väntade.


Det här tåget ska inte stå i Bro = Stop i trafiken


När alla kom tillbaka och vi hade käkat så fick jag se lite mer av spa-anläggningen och insåg snart hur korkat det var av mig att ligga i baden hela förmiddagen. Det fanns en stor pool där man kunde simma och en takterass där man kunde sola. Hade jag vetat det hade jag legat där istället.
Det var iaf en jättehärlig dag och jag tror mormor blev glad av sin present trots att det var en "fikus" som gav henne massagen, haha mormor!!

I Lördags åkte vi och badade i simhallen på morgonen. Aston, som vi trodde blivit lite vatten-rädd eftersom han skriker så i duschen, va mer galen än förut. Han slänger sig från kanten utan att vi tar emot, han vill helst springa ifrån oss en bit så att vi inte kan fånga honom i luften. När vi skulle gå till bäbis-bassängen så höll han på att slänga sig i den stora poolen på vägen. Galen är han men oj så han älskar vatten!


Vi hann leka lite i parken innan simhallsbesöket



Efter badet bar det av hem till Moa och Niklas, F och N körde lite tv-spel medan jag och Moa gjorde mat: Tapas med italiensk inspo (om jag får säga så, jag vet att tapas är spanskt.... nu). Moa är grym i köket och maten var så himla god.
Lisa kom strax innan vi skulle käka och efter maten kollade vi Eurovision tillsammans. Vi hann även med att kika på lite bröllopsbilder. Ett år flög verkligen iväg...
Vi hejade såklart på vår Loreen, eller Loriiiiin som Niklas skulle sagt, och det räckte ju hela vägen. VI VANN!!


Fördrink a'la Mosan



Vi gick och la oss strax efter det och vaknade upp till en supergod frukost. -Tack familjen Loberg/Wanngård för en supermysig helg.


Dessa grabbar fann varann i helgen.


På Söndagen var det mors dag och jag var lite bitter över att F varken sagt eller gjort något. Vi spenderade förmiddagen hos Janne och Réene, supermysigt som alltid.
Vid fyra gick vi hem för att "städa", då avslöjade F att vi skulle lämna A hos Made och att vi skulle på bio och se MIB två på 3D. Han hade även beställt bord på O'Learys där vi skulle käka innan. Asmysigt!!-Tack fina Fredrik för att du tänker på mig ibland, det gjorde min dag.




Resten av denna vecka har jag mått rätt kasst och häromdagen fick även Aston ögoninflammation i båda ögonen så igår och idag fick jag VABa men imorgon är det planeringsdag med jobbet och det ser jag fram emot trots att det är lite stressigt att få fram dokumentation. F är hemma imorgon för Aston är ännu inte bra i sina ögon.



Lik pappa men söt ändå!


Planer för helgen är inte många. Vi ska på inflyttningsfest på Lördag hos Michelle och Blomman, det ska bli trevligt och jag får nog köra för jag tror dom bor ute i skogen någonstans, -hehe!

Kramkalas

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0