Sjukling

 
Fasiken va jag har varit dålig på att skriva. Hmm...
 
Veckan som gått har rusat förbi i vanlig ordning. Vi hade en mysig dag med barnen på Arlanda, Astons kusin var med som går på förskolan jag jobbar på och hon är ju bara ett knippe bus vår lilla Ellen.
Alla som var med tyckte att det var kul iaf men jag vet inte vad som uppskattas mest, bussresan, själva visiten på Arlanda med alla plan eller att äta på Donkelonken.
 
När vi kom hem så var Aston inte på topp, han har inte varit det den sista tiden och jag tycker lite synd om honom för jag vet inte riktigt vad det kan vara. Vi misstänker tänder och hoppas att det är över snart.
 
 

Thai red curry en helt vanlig Onsdag. Då blev pappan glad när han slapp blodpudding

I Torsdags fick jag då istället vara hemma med lilla korven som såklart mådde bättre just den dagen. Jag fick dock mycket gjort hemma och när F kom hem så passade vi på att städa hela lägenheten, Det behövdes kan jag säga.
 
 
I Fredags ville Lajzan ta Aston och det var ju passande eftersom ingen av mig och F kunde egentligen va hemma och vår lilla prins hade feber igen så han fick vila upp sig hemma hos mostris.
Jag stängde så när jag kom hem var det myskväll planerat men det blev ju som vanligt, F somnade i soffan!
 
 
Igår körde F rally och jag lekte med svärmor. Jag och Aston promenerade till IP och kollade när kussarna körde fotboll och sen åkte vi med svärmor till Bålsta och hade en mysdag tillsammans och TACK för lunchen!
Jag hittade en fin tröja och en mössa till Aston.
 
På kvällen blev det skaldjursplatå hemma hos mamma och pappa. Herrejäklar va gott det va, räkor, hummer(!), kräftor och ostron. Det va första gången jag åt och oj va gott det var.
Halloncheesecake till dessert, nomnom! En jättebra Lördag med trevligt sällskap.
 
 
Imorse försov vi oss lite så vi kom sent till Mickelsmäss och fick gå en bit för att komma till själva mässan. Vi hittade lite småsaker. Det blev inga större köp. Annars brukar det bli en hel del inredningsprylar men jag vill nog vänta tills vi är inflyttade och vi vet hur det blir.
 
 
Ikväll har vi svullat pizza och druckit cola för nu är det nya rutiner som gäller för moï i 30 dagar framöver så då behövdes det passas på den sista dagen.
 
Imorgon är det tillbaka till jobbet och vardagen igen!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0