Sumpelirumpan

Igår åkte jag till farmor i Sumpan. Vi fikade lite och sen gick vi en runda på "stan". Det blev middag på Subway innan vi åkte hemåt jag och trötta Aston.
 
Hemma lagade jag åt min karl och sen körde jag mina squats och damma av ett zumba-pass. Jag har glömt hur jäklar svettigt det är att köra dom där passen men man tänker inte på det för det är så jäklarns roligt.
 
Trötter
 
Schwetting like a pig
 
Idag var det planeringsdag på Aston förskola så han var ledig och fick vara med sin farmor. Dessvärre blev han magsjuk och har bajsat ner sig under hela förmiddagen så pappan fick åka hem från jobbet och jag får vabba för stackaren imorgon. Eller ja, stackaren!? Han är ju lika nöjd för det men det kan inte vara kul att va så dålig i magen.
Jag sprang en runda efter jobbet idag också och från squatsen är det vila idag så imorgon blir det squats och zuumba när A sover middag, -najs!
 
God morgon
 
Min nya summer-ride, en söt liten cab! Aston älskar den -"inga fönster"
 
Jaha så är det helg snart igen och den verkar bestå av mest bilar... på lördag ska vi tydligen kolla på något som Erik kör, har inte riktigt koll och på söndag ska pappan köra rally igen. KUL!!... Nej, nu ska jag inte vara sån, det är klart att det är kul med rally.
 
Ikväll kollade vi förresten äntligen på "Django" och det är en typisk Tarantino-film och såklart väldigt bra!
Över och ut!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0