Nu är det jul hemma

Nu har ännu en helg satt fart och på söndag är det redan första advent.
 
Det har varit en ganska tuff vecka. Min hals har gjort så ont att jag var bombsäker på att jag fått halsfluss. Efter en sömnlös natt från Tisdag till Onsdag så tog jag mig iaf till vårdcentralen, den fantastiske, i Bro och fick diagnos: virus. Helvettes skitorvar! Vänta ut och vila var medicinen för detta, precis vad jag ville.
Eftersom jag knappt sovit och mådde pyton så var jag hemma den onsdagen men var tillbaka på benen på torsdag igen.
 
Aston fick MVG på tre-årskontrollen
 
 
"Mamma ta kort på mig"
 
Idag var jag och Aston lediga och vi tog oss in till stan för att shoppa julisar och kolla NK's skyltning. Vi passade även på att träffa Malin. Det blev lunch, julis till pappa Jocke och sväris Made. Skönt att ha börjat tycker jag. Jag har även beställt första klappen till Aston som är en nattlampa i form av en sköldpadda som lyser upp taket med stjärnor. Det verkar bra då han som sin mamma behöver en nattlampa och den han har är lite oförutsägbar.
 
 
Tänk va kul det kan vara att åka tåg
 
Sekunden efter ställde sig en kärring framför Aston
 

 
När vi kom hem så lagade vi nachotallrik. Inte så bra för min och Fredrik magar. Jag sitter med sura uppstötningar mitt i all halsont och F sitter på toaletten... Men gött var det.
Efter maten skulle vi ha Fredagsmys och kolla på Dumma Mig 2 tillsammans men pappsen åkte på jourjobb i Södertälje så det slutade med att Aston fick kolla på en film med fredagsmys och jag passade på att städa, tvätta och julpynta.
 
Galopp, kul efter shopping på Willys...
 
Tillfällig adventsstake, den andra kommer med posten.
 

Tomten som Aston döpte till Fredrik förra året
 

Detta gör Astons väntan lite roligare fram till jul
En klapp om dagen
 
Två paket klara
 
Jag har kikat lite på Paradise Hotel också och trots att det typ har gått tre avsnitt så är intriger och pakter igång för fullt.
 
Nu läggdags, imorgon är det kalas för Astons vän Melissa och sen ska vi ta en sväng till Nacka för att hämta Fredriks rally-priser.

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0