Full fart

Jahapp, här flyger veckorna verkligen förbi och present-införskaffning/-ihopmeckning/-inslagning och -öppning kan nu checkas av.
 
Förra veckan började med sjukdom... kräks och elände men på Onsdagen var jag tillbaka till jobbet med kaffemuggen i handen igen.
 
 
Jag och Karin har varit en sväng på IKEA där jag köpte barnköket DUKTIG till Aston i födeksedagspresent. En asmysig dag med en väldigt fin vän.
 
Fredagen gick i grälets tecken, två trötta föräldrar resulterade i en onödig dispyt men kvällen spenderades på köksgolvet. Ja, vi byggde ihop och slog in Astons fina kök. Gissa om han blev glad när han vaknade på morgonen med ett så stort paket i rummet.
 
 
 
Jag började med att baka på lördagmorgon och de första gästerna kom klockan 12 och resten vid 14. Det var fina kalas och väldigt lyckat. Även om det kanske var på gränsen för lite för mycket folk här hemma så kände jag mig ändå så himla lycklig. Tänk att jag har så många fina människor i mitt liv, -släkt och vänner!
 
 
 
Till middag hade vi inte mycket ork kvar i kroppen till att laga mat så vi tog med oss våra sista gäster på middag i Bålsta. Stoffe, Denise och lilla Willjam var ett himla fint sällskap. Jag hann gosa massor med bebbe, huu en sån mysig kille det är.
 
Igår tvingade jag med familjen på UnderBARA barn-mässan och det uppskattade så väl av stora som små.
Aston fick leka av sig ordentligt.
 
Lite offroadbiking.
 
På vägen hem shoppades det mat till kvällens middagsgäster.
Mosan, Elis och Niklas kom över på middag och det blev något så avancerat som tacos. -Gott!
 
Idag är det återigen måndag, klockan är 19:40 och hela familjen ligger till sängs...
God natt!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0