Tv-spelsnörd

En vecka sedan jag skrev sist, börjar bli tradition.
 
Erik och Påli var som sagt här förra söndagen och det var F1 på tv så jag och Pauline tog med oss Aston på promis och lekte i en park och sen åkte vi och shoppade lite på Karlsson och Outleten.
När vi kom tillbaka hade vi med oss middag som vi föreberedde tillsammans. Det blev verkligen en hel-dag och mycket mysigare än jag trodde det skulle bli med tanke på att killarna satt fastklistrade framför tv:n.
 
Jobbat har det gjorts denna vecka, ordentligt! Kvällsmöte till 19:00 i tisdags och sen föräldramöte på onsdagen. Som tur va hade mamma tid att hämta Aston den dagen så när jag kom hem så fanns det god mat hemma och en sängklar Aston.
Det blev ju sen stägning både torsdag och fredag för min del så som sagt, en lång vecka.
 
Som tur va så fick jag mat på Grottan tillsammans med mina fina svärföräldrar efter jobbet. God mat och mycket trevligt sällskap.
 
Mmm glass
 
Igår fick jag följa med svärmor till Jakan och där fick jag en så fin present. Jag är fortfarande lite i chock, förstår inte riktigt varför lilla jag ska få något så fint men är ju så himla tacksam.
Fredrik var på leklandet med Aston, Micke, Cissi och lilla Freja var där också. F kom och hämtade mig och vi åkte hem till Janne och Reené en stund.
På kvällen åt vi god mat och jag hann spela en hel del GTA5. -Ja, jag är lite smått beroende av det spelet. Det känns bra ändå att jag tycker om att spela tv-spel för då känns det lite er okay att jag sa till mina kollegor att jag tyckte det lät helt hemskt att en av dom skulle ut på krogen en fredagkväll. Jag har helt tappat intresset för att gå ut och "klubba" helt enkelt.
 
 
 
 
Idag var det äntligen Mickels Mäss, en marknad som vi åkt till nu i tre år i rad. Första gången var jag där två dagar innan jag födde Aston.
Jag fick med mig lite smått och gott hem, som vanligt Vi hann även förbi Bålsta C en snabbis för lite mat-shopping och där fick jag även med mig lite kläder.
Nu på kvällen har vi haft Tessan över en stund som har haft Aston under dagen. Det är så mysigt att umgås med gummo och hennes familj. Tråkigt att man inte ses oftare.
Även denna kväll har jag spelat en del GTA.
 
Aston fick en ny mössa
 
Nästa Lördag fyller Aston år och vi ska fira honom på Lördag med lite kalas. Han har fått beställa tårtor och vi har redan planerat vad han ska få i present och fixat städning (jag är så himla lat). -Så här rutinerad har jag nog aldrig varit.
 
Imorgon startar den nya veckan och förhoppningsvis går den lite fortare än denna.
Puss på er!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0