Fest och skoj

Huj, nu har det gått några dagar och vardagen är igång igen. F jobbar på, Aston är på förskolan och jag pysslar massor hemma. Det känns på något vis som timmarna på dagen inte räcker till. Jag lämnar, matar Charlie, tvättar och allt annat som jag tänker att jag ska göra hinns inte riktigt med.
 
Vi har ju varit på lite fest i helgen. Först hemma hos Janne och Reené där vi drack skumpa och käkade jordgubbar, vi hann hälsa på alla som kom och mingla en stund innan vi åkte till nästa fest som var i FULL gång. Vi kastade i oss lite mat när vi kom och Charlie fick i sovande stadie hälsa på alla gäster.
 
Vi hade en tiger sittandes på trappen
 
Ellen och Charlie
 
Hos fabbo Anders
 
Gammelfarfar
 
Stolt gammo
 
Presentöppning
 
Mina söners favo, Marianne. Hos henne sover man gott
 
Roger viskar hemlisar i Charlies öra
 
Aston med sin fina flöjt
 
Tossig mormor
 
I söndags så kom fina familjen Westberg på spontant besök när vi höll på att sätta ihop våra nya utemöbler. Vi fikade och myste i solen medan kidsen lekte av sig.
På kvällen promenerade vi till sväronen på middag, supergod mat bjöds det på. Vi kollade på mästerkockarna eller vad det heter, innan vi sen vandrade hem igen.
 
Det har varit en riktigt mysig helg med massa sol.
Imorgon är det nästan helg igen. F jobbar ju relativt sent men sen blir det väl en god middag och kanske en promis till brasan om vädret tillåter.
 
Veckan i bilder
 
Astons nya cykel från bästa farfar
 
Sniff sniff
 
Fruktmys i nya utemöblerna
 
Sol
 
Aston klipptes igår av farmor - SÅ FIN!
 
Grodan
 
Heippa!
 

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0