Vår "lediga" helg

Ojsan hoppsan, nu har det visst gått en hel vecka sen jag skrev sist.
Dagarna liksom flyter ihop med varann och nu är det verkligen snart julafton, vi har ju inte ens hunnit köpa en gran ännu.
 
Veckan som gått började ju bra med träning och sund kost men nu mot slutet känns det som jag fuskat på mig 10 kg. Lyckligtvis så vägde jag mig nyss och det var inte så illa som jag trodde. Men jag märker att jag blir latare och bryr mig mindre och mindre. Det blir lätt så så här innan jul och nyår.
Det kommer kännas grymt att börja det nya året med sex veckors bootcamp tillsammans med Sunni.
 
Måndagen spenderades bara hemma, jag veckohandlade i vanlig ordning och på kvällen så var Charlie riktigt duktig och ställde sig upp mot sin gåvagn för första gången.
 
Vi var på Öppna förskolan både på tisdagen och onsdagen. I Onsdags var det sista gången med föräldragruppen också, jag hade det supermysigt med Sunni och Hailie på eftermiddagen och i tisdags kom Camilla och lilla Zoie.
 
BVC-Besök, C fick MVG
 
Charlie och Zoie
 
Hailie
 
Sunniva
 
Ville INTE sova så...
 
...natten till torsdag var vi uppe mellan 2:00-3:00
 
I torsdags pysslades det julkort. Vi brukar alltid fixa varje år lite mer personliga med foton men jag har inte hunnit det så i år blev det hemma-pysslade. Inte allt för vackra men ganska roligt att göra ändå.
På eftermiddagen fick jag hem tre söta busungar från förskolan, Aston hade med sig Julia och Melissa hem.
 
Här ritas det prinsessor
 
 
I fredags var ju Fredrik ledig så efter att vi handlat lite så tog han med sig Aston till simhallen som nu äntligenöppnat igen här i Bro.
På kvällen kom Janne och Reené på middag. Vi käkade smarrmacka och sen ost med kex, -delicious! 
 
Pepparkaksgubbe
 
 
I lördags åkte vi till Barkarby och köpte lite kläder på Lager157 sen käkade vi lunch på Burger King, -den sämsta vi varit på på länge. Jag tror ALLA som jobbade där precis börjat på kedjan...

Vi bjöd Linda och Jonte på middag. Sällskapsspelen kom fram och även Playstationet nöttes på kvällen. Det var riktigt trevligt faktiskt, som alltid!
 
 
Igår åkte jag på Sigtunas julmarknad med svärmor. Vi hade supertur med vädret och eftersom vi åke så tidigt så var vi där innan det helt hade öppnat och slapp trängas med ALLA andra. En riktigt bra dag, vi hann även ta oss till Steninge slott och kika lite. I vanlig ordning så somnade jag på vägen hem.
På eftermiddagen så fixade jag lite adventsfika till familjen som uppskattades väldigt mycket av Aston som hoppade upp och ner av lycka.
Vi avslutade den söndagen med en hamburgar-middag.
 
 
Idag blir det en slappardag hemma för mig och Charlie. Vi ska iväg och handla mat till ikväll bara innan vi hämtar Aston.
 
Hade

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0