Sista veckan

OJ va tiden rinner iväg. Vi är inne på sista veckan av semestern och massor har vi hunnit  göra sen sist.
 
Vi spenderade en heldag hemma hos Tessan och Kimpa. Vi hade med oss lite sillunch som vi smaskade i oss och till dessert blev det paj med vaniljsås som mormor lagat. Jag fick fina presenter i form av ugglor, pip-mugg och bukowki-uggla. F fick presentkort på SF med inräknad barnvakt den dagen så det ska vi snart utnyttja.
Vi badade och solade och umgicks hela långa dagen. Vi fick även middag där, vi åkte nog inte hem fören klockan var närmre nio.
 
Pool-bus
 
 
Sill-mums
 
Samlingen är nu komplett
 
Ugglor är kärlek
 
Dagen efter spenderades med att bygga upp poolen här hemma, det tog sin lilla tid men nu är den uppe igen och det känns toppen!
 
 
 
Dagen efter var det onsdag och då träffade vi Made, Anders och barnen på stranden i Ådö.  Vi var där en stund, käkade lite lunch, badade och solade. När klockan var runt två så lämnade vi Aston med sina kusiner och begav oss hemåt. Vi skulle nämligen fixa iordning oss för att åka in till stan. Vi mötte upp Tessan, Amanda, Becca, Diana och Sebbe på Bro station, vi tog oss till söder där kidsen skulle shoppa. Jag, Fredrik och Charlie letade upp moster Sussie med karlslok och satte oss på en mysig krog och tog oss varsin öl. Vi gick senare mot söder mälarstrand och båten Patricia för att avnjuta en delikat middag tillsammans med Michelle som bjudit dit oss för att fira hennes födelsedag.
Det var väldigt gott och eftersom jag fått ett presentkort därifrån så var min mat gratis och de andra fick äta för halva priset.
 
 
Morgonmys
 
Plask!!
 
Dessert på Patricia
 
Armcandy
 
Stoffe kom på besök i torsdags och spenderade dagen här. Vi hade det väldans mysigt med massa bad i poolen, god lunch och fika.
På kvällen åkte vi ut till Blidö, vi kom fram när det var mörkt ute så vi smög oss på allesammans. Jag hoppade fram och skrek, alla satt först helt tysta och kollade innan dom fattade att det var jag. HAHA, jag skrattade så tårarna sprutade. Tessan med familj var redan där och jag hade inte sagt till någon att vi skulle komma så det blev en glad överraskning... hoppas jag!
Vi hade en superbra helg på landet med massor av bad i värmen, vi gick på en Stand-up show och hade det bara så himla bra.
 
 
Hålla själv
 
Kusinmys på förmiddagen 

 

På väg
 
Hjälpa morfar hämta saker på taket
 
Skärgårdsskrattet
 
Blåbärspaj rörde jag och Aston ihop
 
 
 Farmor kom på besök en snabbis
 
 
Nu har vi varit hemma sen i Måndags och igår passade vi på att lämna huset igen. Vi skulle träffa Erik och Pauline så vi åkte hem till Eriks föräldrars hus och käkade en superb lunch. Vi passade på att bada och sola lite innan vi sen åkte hem. Vi handlade mat på vägen också men den orkade vi inte laga så det blev Faruk istället.
En riktig slapparkväll.
 
Lite gott kan man hitta i trädgården!
 
 Mys med farfar och farmor
 
Kvällspyssel!
 
Idag kom Micke, Cissi, Freja och Julia på en liten playdate. Vi käkade lunch och hann precis klart innan himlen öppnade sig. Blixtrar och dunder. Vi fick fika inomhus.
Eftermiddagen har spenderats vid varsin skärm. F har spelat bilspel på vervåningen, jag har sovit och lekt med paddan och Aston har kollat på film. Charlie han har sovit och snackat goja mest!
 
 
Charlie och Julia
 
Nu är Challe superhungrig så han ska få mat!
Heippa

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0