Monday - Funday

Veckans måndag är över, imorgon är det BF och besök inbokat hos Martina i Kista, Efter det ska jag direkt till outlet i Barkarby för att köpa BH, -så jäkla intressant info...
 
Anyway, idag har jag iaf legat i sängen och kollat på de två serier som jag följer mest slaviskt just nu: Walking dead och Vampire Diaries. Det är så jobbigt för nu måste jag vänta till på fredag till nästa VD och Måndag till nästa WD, -Blääää!
Jag har precis kollat klart på en hel serie på Netflix med Bill Skarsgård, Hemlock Grove tror jag den hette... Så där lagom konstig var den men jag tänkte börja på en ny, typ Supernatural eller nåt, det känns som jag.
 
 
Jag har gjort lite nytta också. Jag städade Aston kaosade rum, tog hand om disken från igår som svämmade över i köket och tvättade. När jag hämtat Aston åkte vi till Coop och tog en fika medan vi väntade in Fredrik som glömt lämna tillbala Coop-kortet. Vi veckohandlade och åkte sen hem för att laga mat, Vi blev lite nostalgiska när vi idag käkade potatisbullar med sylt och bacon, det käkade jag nog senast när jag gick i skolan.
Efter maten blev jag och F bjudna på picknick i Astons rum, han hade dukat upp tallrikar och mat på sin Ninni. Det bjöds på hamburgare, pommes, pannkaka, sushi, tårta, frukt och glass, -mumsfillibabba!
När vi var mätta och glada så hoppade Aston ner i badet och jag tog hand om resten av tvätten.
 
Så här fin är Aston ofta när jag hämtar honom
 
VILDING!
 
 
 
Imorgon efter maten ska jag ta mig till Täby för att laga en nagel, det suger att jag redan lyckats bryta en men det känns skönt att ha en vän som förstår hur dåligt jag mår utan naglar så att hon alltid ställer upp och fixar, -kärlek till dig Pauline!
 
På onsdag kanske vi ska vara med Hanna, Melissa och Mira på eftermiddagen och bli bjudna på taco-middag. Jag blir så bortskämd när jag är i det här stadiet, man kanske skulle vara preggo oftare.
Fredrik jobbar ju sent på onsdag så då är det extra skönt att inte sitta hemma och ruttna.
 
Som ni ser på min veckoplanering så ser det inte ut som jag räknar med att bebis kommer inom en snar framtid men det är för att det känns just nu som han inte alls är sugen på att komma ut, han trivs där inne och lär stanna en stund, precis som storebror gjorde.
 
Puss och kram

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0