Hurtbullar

Tisdagskvällen slutade med en spontan-middag hemma hos Moa och Niklas i Påtåker. Det är dom middagarna som är bäst tycker jag. Spontant och mysigt, jag hade saknat dom massor så det var tur att F och Niklas hade lite ärenden där.
 
Ebbe-bus och C-B
 
Övningsgår lite
 
När jag kom hem stod något utanför dörren och vad var väl det om inte mitt och Jannes lilla projekt (mest Jannes). Jag hade beställt en ljusstake av honom och han hade gjort den helt klar, den är helt fantastiskt snygg!
 
Jag är löjligt nöjd över denna!
 
I onsdags var vi på föräldragrupp på morgonen. Den nästsista med denna grupp, tyvärr. Det har varit mysigt att ha någonstans att vara på onsdagsmorgnar, en tid att passa, lite rutin liksom.
Bvc-Sköterskan var där och pratade om sjukdomar så det var väl passande i denna kräk-period. Tydligen heter Kräksjukan Kelisi, väldigt vackert namn för något så... fult!
 
På eftermiddagen städade vi hemma lite, det behövdes och efter middagen kom Tessan. Vi planerade adventfikat som ska vara nästa söndag. Det kommer bli en mysig dag, det verkar inte vara så många som kommer men desto mer skoj för oss som är där.
 
 
Vi mös med tända ljus
 
Alarmet inför dagen som komma skall...
 
Igår vakade jag av väckarklockan men lyckades på något sätt stänga av den... såklart! Nästa gång jag vaknade var av att F rusar upp för att öppna dörren och där står min fina moster.
Jag skulle iväg på operation, bilen skulle gå 06:30 och jag vaknade vid 6. Som tur va var allt klart. Tessan kom för att ta över barnen medan F körde mig till sjukan. Han lämnade av mig och åkte hem igen.
Hur som helst så gick allt bra, Det är underbart att vara på sjukhus när man blir så bra omhändertagen av så fina sköterskor och läkare. Operationen var över på en kvart, jag var kanske sövd i 40 minuter. Fredrik hämtade mig innan lunch, vi käkade och sen åkte jag hem för att städa och sätta upp allt julpynt. Det kanske inte var precis vad doktorn rekommenderade men jag kände att jag klarade av det och behövde det så då körde vi på.
 
 
 
Idag var det en hel del inplanerat också. Vi åkte till Jakan efter frukost för att ta vaccin. Fredrik fick sin första spruta, jag och Aston tog den andra och sista inför resan. Det gick väl okay, Aston skrek och sparkade lite men det är tur att jag är stark och att det finns glass.
Efter stick i armen så skulle det handlas lite presenter och annat trams så jag och Charlie tog en sväng i V-by medan Aston och pappan satte på vinterdäcken på bil nummer två.
Det har med andra ord varit en produktiv dag och den tog ju inte slut där utan vi åkte och hämtade släpet för att fortsätta i samma anda. Nu har vi vinter-fixat altanen, klippt ner växter som ruttnat och dessutom börjat plantera i vinterblommorna. Vi hann inte riktigt klart idag så den sista touchen får vi fixa imorgon innan prisutdelningen.
 
 
Fredriks barn - Ibland syns det SÅ väl!
 
Inpackat! -Ses i vår
 
Selfie gone bad
 
...men till slut fick vi till det!
 
Dagens middag
 
Nu har vi ganska nyligen kollat klart på filmen Captain Philips. Den var bra, lite lång bara men bra!
Kul att hitta filmer ibland som vi båda uppskattar.
 
Nu ska jag gå och sova, klockan är redan ett på natten! Hujedamig...

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0