Bootcamp-final

Så där, imorgon är det fredag igen och helg. Veckan har i vanlig ordning gått snabbt och började med måndagen som spenderades på Öppna förskolan innan veckohandling i Bålsta där jag även hämtade mitt och Charlies pass. På kvällen sprang jag med Karin såklart, så himla skönt!
Kvällens middag blev en familje-favorit här hemma, nämligen tacolasagne.
 
En mysig brasa
 
Charlie var med på bild i Mälarnära.
 
I tisdags var det bootcamp på kvällen och i onsdags var det lite pyssel med allt möjligt. Aston skulle på kalas på kvällen och jag skulle träna, Fredrik jobbade sent... Som tur vae så ställde Tessan och mina fina kusiner upp och hjälpte till. Dom tog över på kalaset och körde sen hem Aston och Charlie till sig så att jag kunde hämta dom där efter träningen.
 
Jag var tidig till utvecklingssamtal så jag hann bygga hage med Aston
 
Nöjd kille
 
Idag var jag på Öppna förskolan och träffade lite andra barn och vuxna. Vi blev inte riktigt klara så jag följde med Sunni hem och vi fikade lite där. Vi snackade ett bra tag om ALLT mellan himmel och jord tills det var dags att bege sig hemåt.
Idag var sista bootcampen som sagt för denna gång och då körde vi fystest igen. Det var riktigt kul och se att man blivit lite starkare och dessutom resultaten på kroppen. Det är inga stora skillnader med man märker lite på kläderna och vågen.
 
Hailie-gos och Charlie-söt
 
Taggad inför sista bootcampen
 
Man ser fin-fina resultat här. -STARK TJEJ!!
 
Inte lika glad när testet och dessa sex veckor var slut.
 
Imorgon har vi städdag här hemma och en välbehövlig sådan. Jag får plocka, dammtorka, bädda och antagligen ta toaletten så får Fredrik dammsuga när han kommer hem och sen får vi se vem som får skura golven.
 
I skrivande stund sitter jag framför en sprakande brasa och försöker värma mig lite. Imorgon får vi se var förmiddagen tar oss.
 
Trevlig helg på er!
 

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0