Blött

Ännu en dag har swooshat förbi och mycket har vi hunnit med. Jag hann städa köket imorse innan vi åkte till Andys lekland där vi stannade i ca tre och en halv timme, vilket aldrig hänt förut.
 
Vi hann såklart prata av oss en hel del medan barnen röjde, det är ju sådant mammor gör liksom. Vi pratade förhållanden framförallt.
Jag har under en veckas tid hunnit drömma att F är otrogen mot mig två gånger. Även fast jag vet att det är en dröm så kan detta förstöra en hel dag för mig. Jag är väldigt ledsen över detta under en långt stund. När jag pratar med Fredrik om det så tycker han ju såklart att jag är fånig, "Hallå, du fattar väl att det bara är en dröm?".
 
Jag förstår faktiskt det och får ju intala mig själv det under dagen men det får liksom ändå inte känslan att försvinne, det är ju kvar där ändå, som ett gnagande skavsår.
Precis när jag vaknar är detta verklighet för mig, så riktigt känns det. Jag vaknar oftast med tårar i ögonen och skrik i halsen, jag blir klarvaken på en gång och kan knappt titta på Fredrik som så sött ligger och sover där bredvid. Inte på ett par sekunder iallafall.
 
Men visst är det väl konstigt ändå? Att en dröm kan kännas så verklig och påverka sättet man känner för en människa under en hel dag. Som TUR va så är det inte längre än så, en dag och sen känns det som vanligt igen.
Men under denna dag skulle man ju egentligen bara behöva en lång kram och att ens käraste säger att det bara var en dröm och att det självklart ALDRIG skulle hända, även om jag ju faktiskt redan vet det,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur som helst så hade barnen det superbra på Andys eftersom det knappt var några andra barn där. Aston och Chloé kunde härja runt fritt medan vi andra kollade till de mindre barnen i "bebishörnan".
 
Mellis
 
 
När vi kom hem så tog vi det lite lugnt ett tag innan det var dags för mig att bege mig på bootcamp. Denna gång i total regnkaos. Jäklar va blöta vi var, ända in på underkläderna och jag har fortfarande lera i håret eftersom jag inte hunnit duscha än. På något sätt stänger man av det där när man kör på. Det som kanske störde lite var när det rann ner i ögonen som man fick svårt att se.
 
 
Imorgon så är det Öppnis som gäller igen. Självaste valborgsmässoafton men det är ju bootcamp som vanligt så vi får se vad det blir av kvällen.
 
Nu ska jag duscha bort lera ur håret och gå och sova!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0