Böda FTW

Ja nu är vardagen igång igen och jag är inne på andra jobbarveckan för denna termin och det är mycket förändringar. Vi har bytt både chef och arbetsplats, samma förskola dock. Spännande och kul.
 
Men om vi blickar tillbaka lite på sommaren 2015 då. En jäkligt grå, regnig, mörk sommar men den avslutades alldeles, alldeles UNDERBART!
 
Massor med mys, bad och lek på Blidö
 
Överraskningskalas för fina Stoffe med härligt folk
 
En härlig dag på Skansen med fina kompisar
 
En grym utekväll med min fina syster och svågris
 
Skön husbilssemester till Småland & Böda
Stödbensöl
 
 
Vi hade det verkligen helt fantastikst på Böda och vi kan ha inspirerat en del för nästa år åker halva släkten, mamma, pappa, Tessan med familj, Sussie och Uffe, Diana och Andreas, Michelle med familj ska dit och även Janne och Reené. Många ska ju dit för att de varit där förr, trisst att ingen ville åka när vi åkte bara.
Vi ska självklart till härliga Böda Sand även nästa år men vi har inte riktigt bestämt när ännu.
 
Bootisen körde igång idag och denna omgång är med lite vikter, jag älskar att köra med vikter. Helst skulle jag vill köra lite tyngre vikter på gymmet också men jag är lite för feg fär att köra på själv.
Jag, Mikaela och Malin från jobbet har bestämt att vi ska köra stenhårt nu och sen vara med i Tough Viking nästa år. Jag är så himla taggad, det har ju varit ett mål och en dröm sen jag hörde talas om det.
 
 
 
 
 
Nu ska jag ta och fixa det sista på MatHems inköpslista, rvätta, städa, duscha och sen sova. Just det ja, Fredrik har varit hemma och VAB:at hela dagen medan jag jobbat, kommit hem och bytt om för att dra på Bootcamp men det var tydligen jobbigt att vara hemma med en sjuk Charlie för INGENTING är ju gjort, -KARLAR!
Nå ja. Det är bara att sätta fart...

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0