Movienight

Jag sitter i skrivande stund med min iPad och dess nya tangentbord som jag införskaffade i helgen. Känns skönt att kunna skriva och blogga smidigare utan att ha med sig hela datorn. 
 
Jag och F lyckades komma iväg på Bio i helgen. Innan filmen hann vi shoppa lite på Hollister och käka en glass. Vi tog en öl på Pickwick och lite sådär. 
Filmen var bra, jag har saknar karaktörerna i Entourage och filmen var egentligen som en hel säsong ihopklippt i en film. 
 
Innan vi åkte så myste vi lite extra
 
Pickwick
 
Movie-time
Efterår käkade vi sen middag på TGIFridays, -helt okay faktiskt. Vi satt ute med blicken mot Kungsträdgården där Nike hade ett stort event och något form av lopp så det var rätt hög ljudnivå. 
Både jag och Fredrik blev rätt trötta så vi åkte hemåt vid elva-tiden och kom i säng strax efter tolv. 
 
My date
 
MAT, -nominom
 
Igår spenderade vi hela dagen hemma hos min moster Tessan där även barnen hade varit under natten. Min fina kusin hade ställt upp som barnvakt och jag tvivlar inte på att hela familjen hjälpte till. 
Aston hade fått följa med sina kusiner på lördagen till Eskilstuna och kollat på djur, åkt karuseller och käkat massa glass. Barnen fick med andra ord lite egentid på varsitt håll villet kan vara skönt ibland. 
 
Älskar att vara här
 
Det blev hur som helst, en hel del bad och sol. Jordgubbar med grädde käkade vi och även middagen förtärdes hemma hos mostris. En helt grym Söndag, en helt grym helg.
 
Nu har himlen precis öppnat sig här men vi fick några soltimmar på dagen så man får vara glad för det lilla. 
 
Nu ska jag hämta paket, sortera sopor och sen hämta barn på förskolan. 
Hej hej

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0