Mors dag

Den fantastiska blomshoppingen blev ju tyvärr inställd p.g.a mitt knä. Alltså nu börjar jag bli så trött på detta knä att jag snart amputerar, rakt av bah! Nej okay, kanske inte riktigt så, det går trots allt åt rätt håll. Jag har övningar jag gör två gånger om dagen och käkar inflammatoriskt så det här kommer snart bli som nytt.
 
Jag får ju inse att denna vecka blir det ingen bootcamp heller så då är vi väl innte på tre veckor utan. Jag kommer få köra i sommar för jag MÅSTE komma igång snart igen. Jag avlider utan träningen, jag blir svag och tjock... bläää!
 
I helgen har vi verkligen tagit det lugnt.I fredags kom Stoffe, Denise och alla barnen på besök, vi drack kaffe, snackade goja medan barnen körde igenom huset.
Igår hann vi hjälpa Lajzan och Jonte med att köra över utemöbler från Jysk. På kvällen hade vi svärföräldrarna på middag och idag så åkte vi runt och grattade alla mammorna. Först en fika hos Janne och Reené sen en tripp till Hässelby för ännu lite mer fika hos mamma och pappa.
 
 
Fredagsselfie
 
Lilla Juni
 
Willjam och Charlie
 
 
Tänk att få vara mamma åt dessa små charmtroll
 
Min otroligt vackra mamma
 
Mitt fina halsband som jag fick av min familj
 
Han är ju bra snygg den här människan jag har i mitt liv
 
Hela familjen är helt slut idag. Charlie somnade vid 18-tiden, Aston ber om att få gå och lägga sig nu och F tror jag har slocknat på soffan. Jag själv tänkte ta en snabbdusch och lägga mig i sängen nu också.
Imorgon är det jobb som vanligt igen.
 
Hej hopp på er!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0