Cyklist-Javisst!

Efter att jag precis skrivit förra inlägget så tyckte Fredrik att vi skulle ta oss ut. Aston skulle prova cykla utan stödhjul. Vi har pratat med honom en del om det och han har alltid tyckt att det låter otäckt men i söndags tog vi tag i saken och han var ju proffs från första putten. Han åkte inte på någon direkt vurpa utan stannade och "tappade" i princip cykeln när han tappade fart, Jag var iaf jättestolt och som grädde på moset fick barnen leka av sig ordentligt i parken efteråt.
 
 
I veckan som gått har jag hunnit med att träna två gånger hittills. Tabata-pass i måndags och igår blev det skivstång. Min förhoppning är att jag ska komma iväg imorgon på antingen spinning eller HIIT styrka.
 
Aston var på gympa idag, han tycker fortfarande att det är superkul. Jag och Charlie tog en stros i centrum. Han fick ett äpple som vi plockat på morgonen och det roade han sig med under den timmen som Aston hade gymnastik.
 
Grabbarna Grus imorse
 
 
Nu efter alla sysslor så är klockan snart midnatt och F är fortfarande inte hemma från jobbet. Jag sitter på Ebay och försoker hitta någon bra kostym till Halloween. Jag vill gärna ha en röd tråd i familjens outfit. Att vi alla klär ut oss tillsammans liksom.
 
 
Det är inte helt lätt att hitta, speciellt inte med en karl som kanske inte går med på vad som helst. Jag dock, jag tycker att detta kan bli superkul!
 
Nu ska jag lägga mig och sova snart.
Tchüs!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0