Bootis - Check!

Va drygt det är att jag är helt sämst på att uppdatera men just nu så rullar livet bara på. Det är väldigt mycket med allt just nu men idag var iaf sista bootisen för denna gång så nu kan jag träna lite mer efter eget schema.
 
1. Color Run by Night
Vilket drag, vilken känsla, vilken stämning. Det var verkligen så himla kul. Vi hoppade, kastade färg, dansade, fotade, sprang, gick, fotade mer. I slutet av racet så tävlade jag och min yngre kollega lite, jag hade ju inte en chans mot den där gym-springande handbolls-amazonen men jag fick min chans när hon trodde vi gått i mål. Jag spurtade de sista 50 metrarna och vann över henne, det bästa var att våra kollegor som var äldre än oss, dom hade redan lunkat i mål medan vi stannade och tog selfies och även Malin kom före Mickan (-den yngre, tävlingsinriktade handbolls-amazonen) som då ju faktiskt kom sist av oss alla. Det tyckte jag var lite kul, jag tror dock inte Mickan gillade det, hon pekade finger åt oss när hon gick i mål. Vi skrattade så vi nästan grät åt det iaf och jag var så himla nöjd med hela dagen och kvällen. Efteråt fick jag dock ta mig till Hässelby själv, komunalt, helt full i färg...
 
 
Testade de självlysande tatuernigarna i Astons rum
 
The Gang - Före
 
...och efter!
 
Jag och Mickan
 
Jag och Malin
 
Starten
 
Groupiiiiies!
 
GRYM Selfie!
 
Så här fin var jag när jag kom hem till mamma och pappa.
 
Familjens sambos (pappa, Fredrik, Jonte och Magnus) var ju på Blidö från fredag till lördag denna helg så när dom kom hem så bjöd min pappa oss på Lerpan i Vällingby. Innan dess shoppade jag och Lajzan loss lite. Jag handlade som alltid mest kläder till barnen.
 
 
 
 
 
 
2. Tom Tits
På söndagen var Fredrik rastlös (okay, jag också!) så vi åkte till Södertälje och gick på Tom Tits Experiment. Det var väldigt populärt hos barnen, framförallt Aston som ville prova ALLT. Vissa saker var lite för avancerade att förstå men han tyckte det mesta var kul ändå. Mest populärt var nog vattenbanan, bollbanan och maskinen som visade hur en orkan kändes.
 
Avancerat - En spark som styr tvärtom
 
Blåsigt
 
Vatten är ALLTID kul!
 
3. Rallyhelg
Ja den senaste helgen var det rally, vilket innebar en mycket lugn fredag. Vi käkade middag på Grottan i Kungsängen och gick och la oss i hyfsad tid.
När F sen var på rally hela dagen på lördagen så umgicks vi andra med svärmor. Läkarmissionen hade ju öppnings-party i Bro så jag gick bananas där. En koffert och en gammal skolbänk till Astons nya rum som nu är färdigt. Skolbänken fick Aston i för tidig present av Janne och Reené. Nu ska jag bara hitta tid till att rusta upp den ordentligt så att den får flytta in hos A snart.
Vi åkte sen hem och fixade med mat och annat innan F och Janne kom hem, vi käkade fisksoppa och mös tillsammans på kvällen.
Det blev en promis hem till Svalörtsvägen på kvällskvisten.
 
Charlie och farbror Fisen
 
 
Home, home we go!
 
4. Bootis
Ja, sex veckor går snabbare än man tror och idag var fystestet. Vilket innebär att denna bootcamp är över för denna gång och nästa blir i vår när dom startar upp ute igen.
Jag har nått mitt mål som jag hade när jag startade och har börjat kika på nya. För även om det inte är bootis så kommer jag ju fortsätta träna, jag har nämligen konstaterat att jag mår psykiskt dåligt när jag inte tränar och verkligen ÄLSKAR att se och känna resultat. Som Camilla säger: resultaten kommer inte av sig självt!
 
Kul att Camilla fotar så man har lite dokumentation
 
Jag var så glad med mina resultat att jag skickade blommor till C, -det uppskattades!
 
Imorgon är det fredag, äntligen! Jag ska stänga på jobbet men sen väntar en romantisk middag för två när barnen gått och lagt sig. Det blir tapas kombinerat med lite ostbricka om jag får som jag vill. Barnen får nog pannkisar, deras absoluta favo (min också för den delen).
 
Nu ska jag sova lite!
Hej hej!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0