Helg efter helg

Fy vilken ångest när man inte skrivit på typ mer än en månad känns det som.
 
Vi firade påsk för ett par veckor sen och det gjorde vi trdaitionsenligt i Hässelby med påskäggsjakt. Mamma hade gömt godisägg till alla, och med alla menar jag mig själv, mina systrar, alla sambos plus barnen. Varje år gör hon det, trots att vi är vuxna allihopa och vi vill inte ha det på något annat vis.
 
Vi hade lite knytis med påskmat som sig bör och till efterrätt blev det lite cheesecake och en hel del gott att dricka till, samt kilovis med godis. det var en riktigt härlig kväll. Vi hann även spela sällskapsspel och planera inför kommande Thailands-resa.
 
Stiliga killar
 
Bubblor med mormor
 
Mingel
 
 
Testa morfars nya corvette
 
Påskdagsmys
 
På måndagen, som var en röd dag, åkte vi till Vallentuna och hälsade på Micke och Cissi. Barnen lekte så fint och vi grillade lite korv till lunch. Dom har det himla bra där ute på landet och verkar även trivas.
 
 
Vi åkte till Täby efter detta besök och käkade middag hos Erik och Pauline så det blev en hel dag ute på vift. Det var verklien efterlängtat besök i Täby eftersom vi inte träffats på så himla länge. När Aston var bebis träffades vi minst en gång i veckan och nu är det tyvärr lite mer pyssel innan man kan få till en dejt.
 
Aston blev mycket förtjust i lilla goa Nellie
 
Förra helgen var det äntligen dags för vår weekend i Glenn-land. Vi tog tåget mot Göteborg klockan 9:30 på morgonen och var framme vid 13:30. Vi checkade in på hotellet som låg precis uppepå stationen och sen begav vi oss ut på stan för lunch och semester-öl.
Det blev en riktigt lyckad helg med god mat, härlig stämning, lite shopping och romantik. Att bara få vara Fredrik och Cissi, inte vara mamma och pappa. Vi kunde prata om vad vi ville, äta i lugn och ro och vilken tid på dygnet vi ville, vara ute sent och ta sovmorgon. Sånt som man vill ha ibland. Och hotellfrukosten ska vi inte ens tala om, mums mums mums!
 
 
På väg
 
Hej då Stockholm
 
Första lunchen

Champagne i Champagnebaren

Middag på Goda Grannar
 
Ut på turistäventyr
 
Universeum
 
 
Lunch på Lilla London
 
Vätske-paus
 
Pinchos var en favorit
 
God dessert...
 
Bubbelgumdrink
 
På väg hem igen
 
Nu är det snart slut på denna helg också. I fredags käkade vi middag på Grottan med sväronen. Charlie fyllde år så det var ett ganska mysigt sätt att fira på.
Igår hade vi kalas med familjen och en liten del av släkten. Med liten del av släkten så blev vi ändå ca 25 personer här  hemma så det var fullt hus.
Made hade gjort välrldsgoda tårtor, som alltid och jag hade bakat lite småkakor. Min fina syster ställde upp och bakade macarons till oss vilket var väldigt uppskattat.
 
Det blev riktigt lyckat och trevligt. Min familj fick stanna kvar på middag. Vi käkade grillat och spelade spel. Senare tittade vi lite på kort tillsammans också. -Helmysigt helt enkelt!
 
Mamma ramlade genom solstolen
 
 
Idag har vi haft en superb dag uppe på Gräddhyllan, hemma hos Karin och Patric. Aston fick leka av sig ordentligt med Julia och jag fick ladda mina Alice-batterier lite. Min lilla guddotter har blivit så himla stor och kryper ju numer.
 
 
 
 
Gosungen!
 
Nu är det middagsdags här i hushållet.
Kram och puss

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0