Augusti

Augusti är här och inte långt bort väntar September.
 
I månads-starten var det tillbaka till jobbet för en veckas slit innan sista semesterveckan skulle avnjutas på Böda 2.0. Jag hann under arbetsveckan visita en gammal vän från mitt förflutna och han förevigade min (och pappas och många andras) favoritblomma på min arm. Jag är så löjligt nöjd med den ändå.
 
 
Lite andra vardagsmoment från veckan...
 
Inga konstigheter jag bara sitter här i en IKEA-kasse
...och kissar tillsammans med min boll!
 
 
Min bästa tröja och jag på jobbet!
 
Direkt efter jobbet på fredagen så började den långa färden. Första stoppet blev ganska sent på kvällen och vi hamnade såklart i härliga Småland. Farfar och Ellinor mötte upp oss på gården och vi grillade mat som vi åt innan läggdags.- Åh vad härligt jag tycker att det är att sova i husbilen.
 
Vi spenderade två nätter i Småland och hann gå på Virserums marknad/tivoli där vi både åt och handlade gott. Barnen (och Fredrik) åkte karueseller och jag testade Churros som jag länge varit nyfiken på.
Det var en härlig helg och jag längtar redan till nästa sommar.
 
 
Jag måste ju rita teckningar till gammelfarfar och Ellinor
 
"Mamma skriv så här"
 
Jag och Charlie gick till grannen och kollade på de översociala kossorna
 
Lunch
 
Dessert
 
På söndagseftermiddagen landade vi på Böda och där hade redan Westbergarna satt läger. Vi hade en superhärlig vecka tillsammans i äkta camping-anda. Barnen var med i Böddes småstjärnor och dansade till låten Elektrisk, -en favorit här hemma...
Vädret var tyvärr inte jättebra med vi hann ändå med visit på både strand och i poolerna på vattenlandet.
Minigolf, trampbilar, skogscykelturer, kramkalas med Bödde, restaurangbesök och mycket mycket mer avnjöts denna vecka. Jag är såklart så glad att vi fick dela den med bästa Karin, Putte, Julia och vår lilla Alice.
 
Glass i stora lass
 
En tur runt campingen
 
Mys vid poolen
 
Proffs
 
 
 
Vi åkte hemåt igen på fredagen och hade hela lördagen på oss att försöka komma till ro, packa upp och tvätta. På söndagen var det dock rally ute på Mälaröarna, en sprint som Fredrik vann precis på håret men oavsett... HAN VANN!! -Jaja, jag vet att han oftast vinner men nu får ni ändå ha i åtanke att det var första tävlingen efter kraschen, han hade helt ny bil som han inte kört med innan och en annan gäst-kartis. Jag var ju så stolt att det var löjligt åt det!
 
Krashade bilen, -76 tävlingar senare
 
Nya bilen
 
Charlie leker med farfar
 
Snabb
 
Snart har två arbetsveckor på den nya terminen farit förbi och Aston går numer i skolan(!!!). Charlie har börjat förskolan igen och allt rullar på. På måndag sätter även träningen fart igen och då är det ett av mina favorit-pass, -Tabata!
 
Exalterad skol-pojke med smoothie-mustach
 
Inskolning på förskolan när de här tre kidsen är 1,5 år och inskolning i skolan vid 5,5 år -STORT!
 
Det kan ju också varit så att jag fick ett infall. Jag åkte in till stan med syrran för att vi skulle ju pierca oss, tyvärr kunde inte Lajzan som fortfarande helammar så jag gick ensam därifrån med, vad jag tycker just nu iaf, är världens snyggaste men också fulaste piercing.
Jag tycker att det kommer va så fint sen när jag får byta till en liten guldring men jag tycker att denna piercing på en helt annan individ med annan stil inte alls är fin, -knepigt kan tyckas men så är det. Och gissa om människor blir provocerade. Jag kanske har drabbats av en liten 30-årskris men tatueringar och piercingar är ju inte egentligen någonting som jag börjat med nu, det här är min femte(!) piercing så att så revolutionerande är det ju inte... faktiskt! (Ögonbryn, navel, tunga, tragus)
 
Septum-piercing
 
I helgen som var sist så bjöd vi över mina systrar på lite knytis-grill-afton tillsammans med deras karlar då givetvis. Det var ju så härligt, vädret var ju helt rätt. Vi satt ute hela dagen och åt drink-glassar, körde god vape och drack bubbel. Efter din-din spelade vi massor med roliga spel, jag tror jag kom i säng runt två den natten. Woop woop, crazy mama... not! -Haha
 
 
Min busigaste lilla unge
 
Avslutade kvällen med ett dopp i det blå...
 
Malin var snäll och tog fram en handduk åt en megafrussen Jonte
 
ÄLSKIS
 
Dagen efter var vi rätt trötta men barnen behövde komma ut så vi tog en promis först till lekparken på skolan och sen till centrum. Vi hann precis hem igen till himlen öppnade sig.
 
Han var en sorts superhjälte, Aston. Inte helt lätt att cykla med denna outfit
 
 
Jaha, imorgon är det fredag igen. Här hemma hos Svenssons-familjen blir det tacomiddag och tidigt hopp i säng.
På lördag ska nämligen Fredrik köra rally igen så jag tar barnen och kilar in till stan för en sen brunch med min mamma och pappa på Escalier. Efter stadsvandringen drar vi nog hem till dem och lirar lite löv som pappsen så fint sa. Fredrik får komma efter sprinten och joina sällskapet helt enkelt.
 
Jag har saknat min mamma och pappa så det ska bli så skönt att få umgås lite och krama på dom.
 
Mammi ♥

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0