Detta eviga VAB

Dan före dan, före dan, före dopparedagen!
 
Vi hade adventsfika helgen efter Blidö-myset. Men på fredagen så spenderade vi kvällen med mammsen och systrarna. Pappa var på julbord så vi passade på. Det blev restaurang-middag och sen spel-kväll hemma hos mamma. Pappa kom också lite senare och sammanslöt cirkeln.
 
 
Middag
 
Mmm, snutta lite näsa
 
Mina finingar
 
Fuskhörnan
 
Telice ♣
 
Morgonen efter så mös kussarna med morfar
 
...och på eftermiddagen så julstädades det och kläddes gran
Det gör man bäst naken tycker Charlie
 
Söndagens adventsmingel blev mycket lyckad och det var nästan ingen som tackade nej så det var trångt och härligt här hemma. Vi bjöd på plock-mat framförallt men några hade hjälpt till med bakning och lite olika mat-pajer så det fanns så man slapp gå hungrig iaf.
 
Luciafirandet höll på i dagarna tre kan man säga. Aston hade luciatåg på skolan på måndagen, den fick Fredrik gå på. På tisdagen var jag på Charlies lucia, där satt alla barnen som små ljus på rad medan deras "fröken" sjöng. Jag tyckte det var fint ändå, -sött om inte annat! På kvällen, efter jobbet så åkte jag till Bålsta och lussade tillsammans med moster och kusiner. Vi överraskade min mormor och morfar med sång, kaffe och kakor. -Så himla mysigt och även uppskattat!
På onsdagen så hade vi lite firande och fika på jobbet. Det blev också väldigt mycket föräldrar och barn som kom och denna gång var det föräldrarna som stod för fikat och herregud va bra dom gjorde det, Så glad och stolt över dessa underbara familjer som man omringar sig med på jobbet... och för att inte tala om mina kollegor!
 
 
Min lilla tomtenisse
 
Mormor, lilla Julia och Amanda
 
I helgen som kom nu så var det ju dags, äntligen, för årets julkryss med Vinstaverkstan. Jag tycket ju att det är så härligt att få komma iväg på sånt här. Maten är så jäkla god, man kan dansa hela natten och sen på hemvägen så är det lite spa. -Tip-Top!
Det var en lyckad resa även denna gång, vi gick och la oss halv fem på morgonen och kom inte upp förens efter att frukosten hade stängt... så himla gött ändå att få sova ut!
 
 
Iväg mot barnvakten
 
Jag hann gosa med min älskling en stund också
 
Svärmor och kärleken
 
Svärfarsan
 
Klassiker när F beställer drink till mig -Pink Panther
Dagen efter
 
SPA
 
Gyllene skorna
 
Vi tog en taxi till Hässelby och våra små liv. Där käkade vi middag tillsammans och spelade spel (för ovanlighetens skull) F gick och la sig runt åtta-snåret och jag höll mig vaken till iaf elva. En riktigt härlig helg!
 
Tror Telice hejar på mormor som sitter mittimot!
 
Ja, alltså Lajsan fick för sig att vi skulle köra "yoga-challenge".
 
I söndags åkte jag och Aston till Sumpan med systrarna och Telice. Vi skulle baka julgodis, a.k.a fikonbollar, som varje år.
Vi fick skinkmacka och risgrynsgröt när vi kom dit och sen en massa fika på det. ALLT är alltid så himla gott hos farmor, det spelar nog ingen roll vad man äter. Vi rullar alltid därifrån som bollar efter all mat och fikabröd.
 
Hur söt?
 
Mumma
 
Veckan är igång och julen närmar sig. Jag ska jobba hela julen då men det är ändå något magiskt med den här tiden på året! Jag älskart...
Idag fick jag ju då tyvärr VAB:a. Vi var redo att klä på oss och gå till förskola/jobb så tyckte jag att Charlie var lite varm och jag tog tempen bara för att försäkra mig om attt jag hade fel men tamigtusan, ungen hade ju såklart feber. Till en början var han aspigg och hoppade runt som en dåre men nu ligger han bara, med luren i ena handen och "BANANA" (Minionerna) på tv:n. Lilla skrutt, jag hoppas han är pigg till julafton.
 
Nu ska jag nog börja så smått med klappinslagning innan det är dags att hämta den andra på skolan.
Puss och kram

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0