Fotboll, Rally, Spel...

Tjohej va tiden går när man har fullt upp! Det har varit lite halvmycket med jobb, träning och livet. Förra veckan var motivationen till träning totalt i botten och jag fick nog bara till ett pass Jag hoppas på att denna ska bli bättre. Det är dessutom sportlovsvecka så det är ganska lugnt på jobbet. 
 
 
Vi var hunnit med att käka middag jos Janne och Reené förra helgen och då var jag även och träffade Alice som jag inte sett på länge, och Karin förstås. Vi pratade av oss massor!
 
Systrarna och deras karlslokar gjorde mig och barnen sällis när pappan var på middag med rally-föreningen. Vi spelade massor av spel hela kvällen lång.
 
 
Kusinmys
 
En som sover gott hos "harhar".
 
Min fina älskade Alice
 
Fotboll, som varje lördag.
 
Med andra ord -killarna hade inte en chans tyvärr!
 
 
Kvällsaktvitet för att få extra kvalitetstid med Aston, -bästa stunden!
 
Min måndagsmorgon -det va här nånstans jag insåg hur denna vecka skulle bli...
 
Nu är iaf denna vecka och även helg över. I fredags hade jag och killarna det supermysigt hemma hos Hanna medan Fredrik var hemma och sov i princip. När vi kom hem klockan nio ungefär så hade F sovit ett bra tag. Anledningen till denna tidiga sänggång var såklart dels trötthet men även att han skulle upp fem på morgonen för att åka på rally. Ett lite längre rally med annat motstånd än vad Spångbergarna var vana vid så en andra plats blev dom supernöjda med.
 
Ett gäng busiga innan avfärd mot  Hanna
 
Snabba
 
 
Jag gick hem till svärmor under förmiddagen på lördagen. Det var fantastiskt väder så vi hann sitta en stund ute medan Charlie sov.
När Aston haft fotboll så åkte vi på Paella-middag i Hässelby. Ingen Paella utan sangria. Supergott och som vanligt så spelades det spel också.
 
 
Aston och farbror Fisen
 
HEJA ASTON!
 
Swap-faces på snaochat roades vi oss med
 
 
Idag åkte jag på ett event som Wahlkvist anordnade tillsammans med Ciao Bella Skönhetssalong. Där har de en rad olika behandlingar, vi snackar LPG, fransar, ansiktsbehandlingar, pealing, soldusch, fillers, botox och mycket, mycket mer. Jag pratade lite med killen som jobbade med fillers och botox eftersom jag är lite sugen på att prova och dessutom stannade jag och fick nailsen fixade. Jag såg nämligen bilder från salongens facebooksida och blev kär direkt. Snacka om nogrann brud, mina nagelband är lite halvtrasiga men mina naglar är snyggare än dom varit på väldigt länge så jag kommer nog gå tillbaka dit. Det är svårt att hitta en bra nageltjej och det är letandet som är värst tror jag. Izabel, som hon nu hette, var en rätt barsk polsk tjej men pedantisk så in i bängen och jag fick en så snygg form på naglarna nu.
 
 
Det här är inte mina men de ser likadana ut
 
Fredrik var snäll och hämtade mig i Jakan sen åkte vi hem och tryckte en varsin pizza. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och vakna till en ny vecka med massor av motivation till träning och bra kost! Woop woop!! 
 
 

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0