Bootcamp-dags igen!

Herregud vilken hälsovecka jag haft.... NOT!! Jag har tränat en halvtimme(!!) på hela veckan, käkat Donken, Burger king OCH Finstapizzerian. Allt godis jag stoppat i mig vill jag inte ens prata om, för att inte tala om bubbel och öl...
 
 
Taggad inför veckans första och enda träningspass
 
Nyklippt kille
 
 
 
Nej hörnini, ändring på detta. Ikväll är det först lite ABSolution följt av ett Crosstrainingpass på SATS. Imorgon får jag inte till någon träning men på onsdag och torsdag ska jag försöka få till lite morgonträning. Fredag är lite beroende på vad som händer. Malin tyckte vi systrar skulle försöka ses.
 
Hur som haver, apropå träning så gav jag mig in på att försöka vinna en plats på kommande Bootcamp för ett tag sen och dra mig baklängers, -jag vann! Så idag har rasten gått åt till att försöka pussla ihop barnvakt fr.o.m vecka 45 och sex veckor framåt för att kunna få till detta. Jag tror det kommer lösa sig. 
 
Så kul att få träna med Camilla igen, -kul men lite läskigt!
 
Jamen hörnini, i fredags efter jobbet så kom ju min fina Linda med familj på middag. Det blev sent och rätt mycket snack. Allt från djupa samtal till Thailands-planering och vi kom inte i säng förens efter tre.
 
 
Bjöd på vanilj- och jordgubbsrutot till mellis på jobbet.
Tröttmössa
 
I lördags så var ju Aston på barnkalas hos en kompis och efter det åkte vi på middag i Kungsängen för att fira Made som fyllde år. Det var supertrevligt, jag och Fredrik hamnade med kidsen vid bordet så det snackades (och spelades) mest Pokemon Go.
Jag var för övrigt rätt trött hela dagen efter fredagens bravader så jag tog på mig chaufför-rollen denna kväll och njöt av en kall Cola Zero till min goda goda pasta.
 
Glass i stora lass
 
Igår var det verkligen full rulle kanelbulle. Det var min tur att vara värd för vår måntliga tjej-lunch. Vi blev inte så många men prestationsångesten fanns där ändå. Hur som helst, hur det än må ha blitt med maten så bjöds det på pastarullar med spenat och lax och till dessert blev det Äppel-cobblers med vispgrädde. Som vanligt så snackades det ju barn, bajs och minnen! -STANDARD...
 
Efter lunchen så kom F hem med barnen efter diverse aktiviteter och jag tog med mig Aston för att ta en fika hos Karin. Kidsen pysslade och mammorna snackade lite. Känns skönt att ha så många fina människor runt omkring sig, -jag vet att jag sagt det förr men det tåls att sägas om och om igen!
Jag passade på att sno lite gos från mitt fina fina gudbarn, Alice, också.
 
Glömde ta kort på Alice men jag hade ett med min egen lilla korv från igår
 
Nu har vi satt igång en ny vecka iaf och det är som ni förstår och som alltid helt jäkla fullspäckat. Träning, FN-dagsfirande på Astons skola, Sol-dusch och en massa annat skoj så som halloweenfirande och Nalle-dag på jobbet. Hej och hå...
 
Nu kör vi!
 
 

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0