Inredningstankar

Jag hamnar i såna perioder då jag blir så sugen på att göra om hemma, det är ju många rum i detta hus, jag vill göra om alla, hittills kan vi bocka av två... Ja, så ni förstår att det finns att göra och när man väl tänkt på det en stund så blir man lite matt och inser att det är så mycket att man hellre struntar i det helt. Fredrik, han tycker det är bra som det är han så bråttom har vi ju inte.
Just nu är ju dessutom prio ett -Thailand...
 
Mysigt badrum
 

Önskar mig en dubbeldörr i entrén, så snyggt!
 
Grått kök!
 
 
Att önska och drömma är gratis minsann.
 
Veckan är halvvägs klar nu, det är två arbetsdagar kvar men det har inte egentligen gått snabbt. Kan ju bero på också att det var föräldramöte på Charlies förskola i måndags och sen hade vi föräldramöte på jobbet igår.
 
Idag skulle jag gått till läkaren men jag bokade om tiden. Jag kanske är dum men jag ville inte vara borta så mycket från jobbet. Det kändes onödigt och som det ser ut nu så passar inte den nya tiden bättre så jag måste nog byta den också.
 
Jag har hittat en mjölkskummare på jobbet så idag har det druckits kaffe i lyxform, -älskar't!!
 
Mumma
 
Gummistövelväder
 
Jag tycker om att bygga med lego, nästan lite för mycket... faktiskt
 
Idag hämtade jag kidsen, matade och duschade dem sen gosade vi ner oss i vår säng och kollade på Herkules, disney-filmen. Aston älskade den lika mycket som jag gjorde när jag var liten och Charlie somnade fem minuter in i filmer, i min famn. Åh, vad jag njöt. Mina killar börjar verkligen bli så stora nu.
 
Blodpudding, bacon, sylt och apelsinjuice.
 
Gosungar
 
Nu är tvätten tvättad, matlådor tillagade och barnens outfits framlagda och denna mamman halvsover i sängen.
Så god natt på er!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0