Before & After

Ja, jag har ju glömt skriva vad vi hittade på för skoj innan påsk. Jo, förstår ni, två veckor innan var jag ute på krog-runda-ish med mina systrar och mammi. Det var jättetrevlas. Vi startade på en pub på Kungsgatan och jobbade oss Stureplan ner.
  1. Galway's Irish Pub
  2. Vassa Eggen
  3. The Wall
  4. Riche
  5. Koh Phangan
 
Förfix och middag hos Lajzan
 
Galway's Irish Pub
 
The Wall
 
Riche
 
Koh Phangan
 
Helgen efter denna så var det kalas för lilla tre-åringen. Släkt och vänner var här och käkade tårta, umgicks och det var härligt faktiskt. Bra väder, ganska trångt men avslutet blev mindre bra eftersom Aston kräktes. Som tur var så verkar det som han kräks av för mycket socker, så nu får vi lugna oss rejält med sockerintaget.
TRE ÅR!!
 
 
Min fina bänk kom till användning
 
ALLA PÅ MORMOR!
 
Förra helgen var ganska lugn men på Lördagen åkte vi till Tjusta och fikade Mades goda bullar och kakor. Alltså jag måste sluta åka dit nu när jag försöker leva lite sundare för det GÅR inte att motstå hennes galet delikata cheesecakes eller kanelbullar för den delen.
 
Efter det besöket åkte vi hem och strax efter kom Linda, Jonte och Telice-gris. Lajzan klippte Fredriks och Charlies(!!!) hår. Herregud va fina dom blev, båda två. Tänk att vi väntat så länge med att klippa lilla C men herregud va fin han blev.
Vi käkade middag och satt uppe halva natten... men vad anars är nytt liksom!
 
Resultat = 10 Poängare

Kuss-Kram
 
Charlie tyckte att Jonte behövde extra tyngd
 
I söndags åkte jag och Linda till Enköping för att hälsa på morfar. Det var faktiskt ett jättebra besök, han blev pigg fram mot eftermiddagen och vi pratade massor. Han var som han alltid varit, skojfrisk och lite bitter med glimten i ögat. Jag märkte att jag saknat att prata med honom, och att träffas en gång i veckan som jag gjorde när jag var mamma-ledig.
Det är svårt att acceptera att släkt och familj pratar om att det är dags att ta farväl. Jag är näst intill uppvuxen hemma hos morfar, vi var där varenda helg.
Jag vaknade alltid först av alla i min familj när vi var där men när jag kom ner för trappen och gick in i köket så stod morfar redan där och höll på med frukosten. Han sa alltid, och då menar jag vareda morgon, -"Gå in och hoppa på mormor", som fortfarade låg kvar i sängen och sov men inte en endaste gång vågade jag gå in dit. Vi satte oss istället i soffan och kollade på barnprogram, jag och mina systrar, medan vi väntade på frukosten. Och vilken frukost sen, här snålades inte på nånting. Det fanns säkert tre olika sorters bröd, minst. Påläggen fanns i alla dess former, ostar, korvar, skinkor, rökt, kokt, rimmat... Det fanns även alla juice-smaker OCH läsk, bubbelvatten, te, kaffe... Ja, herregud, hungrig var man inte på flera timmar.
 
Ja, lite sidospår där kanske. Men det är sånt man minns av honom. Frukostarna, att han aldrig hade tröja på sig, att han älskade att pussa och krama på oss och älskade och älskar min mormor över allt annat på den här jorden, mormor och sötsaker! -Min fina morfar, nej jag är inte redo att säga adjöken än!
 
 
Från det ena till den andra då för att inte deppa ihop.
Den här veckan har verkligen startat superbra. Jag har börjat käka en supergod och supernyttig smoothie till frukost. Jag har fått till tre pass denna vecka redan, två löp-rundor och ett Bootylicious-pass på SATS. Alla på morgonen, vilket passar mig bäst!
Naglarna kirrade jag i måndags, barret ska fixas på lördag så det blir som en kick-start den här veckan.
 
Nominom - faktiskt!
 
Nu ska jag ta mig en snabb-dusch och hoppa ner i sängen. Imorgon är det fredag igen.

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0