Två veckor senare

Fredagen den 5:e Maj, dagen efter mitt senaste inlägg, fick barnet gå till skolan igen och mamman jobbade på. Kvällen bjöd på sol och Aston var på sitt första disco. Han dansade, körde limbo och köpte godis så det sprutade ur öronen på honom. Han var mycket nöjd!
 
 
Bra fredag helt enkelt
 
Dagen efter blev vi bjudna på middag hemma hos sväronen. Svärmor hade fyllt år och svärfar fyller år idag så de slog ihop det lite. God mat, härligt väder, bubbel och familjen, -bra kombo!
 
Favoritsysslan, -stå och kolla på bilar som far förbi
 
På söndagen tog vi en lugn dag och farmor fick klippa av Aston håret
 
Efter en arbetsbvecka blev det återigen fredag och jag bjöd Karin på en välbehövd middag. Det var bara vi två och det kändes så himla skönt att få umgås och prata ut ordentligt. Jag gjorde smarrmacka, vitlöksräkor och Toblerone-fondue med bär och frukt. Asgott faktiskt, proppmätt blev jag.
Vi höll igång ganska länge och Fredrik hann komma hem innan Karin cyklade vidare. Mer såna kvällar tycker jag vi ska ha.
 
Jobbelijobb
 
Charlie var med på jobbet och vi somnade tillsammans på min rast. -MYS!
 
 
Smarrmacka
 
Enkelt men GOTT
 
Dagen efter for vi iväg med släp och familj till ett soligt Blidö. När vi kom stod det tomt men snart kom mamma vandrandes längs vägen med Telice så vi packade lunch och fika i dramaten, satte oss på golfbilen och åkte ner till hamnen där pappa och resten av gänget på gatan jobbade på båtbryggan.
Det var helt underbart faktiskt, barnen klättrade på stenarna, mamma startade grillen och solen den värmde.
 
Nu åker vi!
 
Hej Telice
 
Golfbilsgäng
 
Korvgrillarna
 
Dags att åka hem igen
 
Blåsippor
 
När vi kom tillbaka till huset igen så tog vi lite bubbel, jag och mamma satte oss i varsin solstol medan männen fortsatte jobba på alla de olika motorgångna maskinerna som finns. Charlie gick runt och bollade, hoppade och körde fyrhjuling medan Aston tog det lugnt inne i huset.
Vi eldade i tunnan också och efter middagen spelade vi spel och bubblade i badet. Det blev en riktigt lyckad helg på landet, trots att den blev kortare än vanligt.
 
...inte
 
Gos i solen
 
Barnen fick också bubblar
 
Veckan som kom därefter fortsatte mitt ganska nyttiga liv. Jag har kommit igång ordentligt med träning och var ute och sprang i skogen en hel del med Karin och gick även mina vanliga pass på gymmet.
Vi firade även förskolans dag och Charlie gjorde samma sak. Han kom utklädd till en Minion till förskolan och på mitt jobb grillade vi burgare och hade "gött häng" på gården.
 
 
I fredgas på morgonen var jag hemma hos Karin för att ta ännu en jogging-tur i skogen med henne, -det är så härloigt att springa i den naturen där. Det är ju verkligen skogsstigar och på ett ställe är utsikten helt fantastisk. När vi närmar oss hemma så springar jag lite nerför och hamnar i en typ lerpöl som var rätt stum och känner hur det knakar till i knät, samma jäkla knä såklart som jag opererade för ganska exakt två år sen. Det kändes jävligt hårt, men vi fick gå den sista vägen hem. Det blev tyvärr värre ju längre dagen gick och trappor var helt hemska att gå i så träningen sen den dagen har liksom varit helt ortänkbar.
 
Idag kändes det faktiskt ganska bra i knät. Jag har varit hemma och VAB:at. Vid lunch ungefär så börjar jag känna krämpor i ländryggen och det har bara blivit värre underr dagen. Nu har jag så ont att det är jobbigt att överhuvudtaget röra sig. Jag vet inte vad som händer med min kropp just nu men jag hoppas verkligen att det går över snart för jag hade ju precis kommit igång igen som sagt, med träning och diverse.
 
SKITKNÄ!
 
Iaf, i fredags var ju vädret underbart. Vi käkade grillat (för ovanlighetens skull) och den förtärdes utomhus. Fasen, det blir ju nästan godare då. När barnen fått sitt mys och var nerbäddade i sängarna så satt jag och F kvar ute. Vi pratade om livet och allt därimellan. Sent blev det tills vi valde att gå in, solen gick ner och kylan kröp in under kläderna.
 
Bubbel, -ett måste
 
Fredagsmysarna
 
 
I lördags var jag på Astons avslutning, F och C åkte på tre-årskalas i Täby.
Aston var som alltid superduktig men jag kan tycka att de inte lär sig så mycket, men det kanske ska vara så i den åldern. Jag hade velat se mer än ljus-hopp och kullerbyttor dock, -nåväl! Snygg var han iaf, all ansiktsmålning på jobbet har "payed off"!
 
Han var lite besvärad över att hans tänder var utsmetade dock
 
 
Vi tog en lunch och fika i Bålsta C också
 
På kvällen kom Hanna, Micke och kidsen på taco-middag. Barnen röjde av sig rejält och sen fick dom även sova över. Vi snackade in på småtimmarna och Micke som är så påläst om allt gav oss tips på allt från el- och mobilavtal till vapes och datorer. -Sjukt trevlig kväll ändå.
 
Zzz
 
Igår var vi på Telice-fisens kalas. Tänk att hon redan blir ett år. Tiden går ju galet snabbt. Det var många som kom och fikat var supergott, -makroner, bullar, tårtor... nominom!
 
på väg
 
Palle och pappsen
 
 
Ja, idag är det måndag igen och eftersom min rygg är paj så blir det inte många knop. På onsdag ska jag på begravning och det känns faktiskt jättejobbigt.
Jag och barnen åker direkt till landet efter för att bara slappa och ta det lugnt, det kan behövas, F ska iväg till Tyskland.
 
Du fattas mig
 
På lördag ska vi på Bröllop så det är fullt upp hela tiden men nu är det ljusare tider och förhoppningsvis blir det varmare också. Nu ska jag mata min familj och försöka kurera denna rygg så jag kan röra mig igen snart.
 
Puss

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0