The weather outside is...

Krispiga promenader, träning och mys. Så började mitt December.
 
 
Jag var på tjejmidag hos Valle för en och en halv vecka sedan. En blandad kompott av tjejer och tjejer-ish. Rally-brudar, en kollega, en gammal vän (jag) och även en hen!
Thaimat bjöds det på och såklart, tårta! Vi spelade spel, snackade strunt och tjuvrökte. Allt som en tjejmiddag ska innehålla, det enda som saknades var kuddkriget.
 
 
Första advent spenderades i Bålsta. Jag och Aston åkte till min mormor och åt massor med gott. Halva släkten var där och familjen Arnblom. Charlie och F saknades dock, C var på kalas hos en kompis.
 
 
Vädret denna månad hittills har varit minst sagt trisst. Så fort solen kikar fram så känner jag hur det spritter till i hela kroppen men det är antagligen för att den inte syns till så ofta.
Det är hur som helst tur att man tar sig upp på morgnarna för att träna så man får ett rejält endorfintillslag att starta dagen med. Det har blivit som en drog, en hälsosam super-drog!
 
 
December-mood
 
Underbara sol
 
Vi har gjort vad vi kunnat för att få lite julkänsla här hemma iaf. Jag och barnen har varsin julkalender och vi har även följt årets julkalender både på tv och i radio.
 
 
Min kalender
 
Kidsens kalender
 
 
Helgen som nyligen var hade vi länge sett fram emot. Det var julmarknad på Blidö och vi skulle åka med mamma och pappa och bara tokmysa. Dessvärre blev min pappa dålig och har opererat sig i magen. Idag ska de ta de sista proverna för att se vad det var som gjorde att pappa vlev totalt förstoppad.
Jag, F och kidsen åkte än dock till landet i fredags. Vi käkade middag, barnen fick lite fredagsmys innan sängen och sen badade jag och Fredrik i bubbelkoppen.
I lördags var vädret som vanligt helt värdelöst och vi funderdade över vad vi skulle göra och hur vi skulle få dagen att gå. Vi bestämde rätt snabbt att vi lika gärna kunde åka hem så vi packade ihop oss och drog.
Vi hamnade hemma hos mamma och käkade tacos med henne och Linda med familj. Sällskapsspel och god mat är receptet för en lyckad lördag när vädret är kasst.
 
Vi hann baka peppisar på morgonen innan vi for hemåt
 
Söndagsmys med lill-kusse
 
Home Sweet Home
 
Denna vecka är nu inne på dag tre. Onsdag.
Charlie kom in till oss inatt, som han gör ibland. Imorse var han supersnorig, han är ju förkyld. Det verkade dock som det eskalerade snabbt och han sa att han mådde riktigt dåligt men han hade ingen feber eller så. Jag bestämde att det var nog bra att vara hemma med honom då.
Efter en tio minuter kommer han och säger att han visst mår bra och bara hittade på allting, han skulle absolut till förskolan. Okay, tänkte jag! Så jag skickade sms nummer två till jobbet och sa att jag kommer iallafall.Jag hinner säga åt Charlie att hämta tröjan i sitt rum så inser jag snabbt att det var ett misstag. Han var inte frisk och ett tredje sms for iväg, så nu blir jag hemma idag och imorgon med lilla C. Förhoppningsvis är han bättre sen för på fredag är det inplanerad julbordskryssning med Vinstaverkstan, den årliga!
Jag har sett fram emot den länge så det vore tråkigt om vi fick ställa in.
 
Lilla korven
Förra årets julbord 💓
 
Nu ska jag mysa ner den lilla sjuklingen i vår säng med en film,
Puss och kram

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0