Ön i solen

Veckan innan denna rullade på med träning och kost medan denna inte funkat alls. Det är inte helt enkelt när man är beroende av morgonträning och behöver vara på gymmet klockan fem för att hinna. Just den tiden på dygnet är nämligen sängen EXTRA skön!
 
 
Förra fredagen var vi på fisksoppa-middag hos Janne och Reené. Vi käkade gött och kollade på Talang.
Dagen efter fick vi istället trerätters hemma hos mamma och pappa i Hässelby, så man kan snacka om lyxhelg! Vi blev ordentligt bortskämda kan man säga.
 
Mys hos farmor
 
Hockey-dags
 
Mamma och Linda hittade en penna...
 
Kusinmys när den är som bäst
 
Nominom!
 
För bara någon timme sen kom vi hem från en fantastisk helg på landet. När vi kom fram i fredags eftemiddag så var maten klar och vi blev återigen bjudna på en grym middag.
Vi spelade spel på kvällen och badade i bubbelbadet innan sängdags.
Lördagen var magisk. Solen sken så vi tog promenader, åkte fyrhjuling, grillade korv, njöt vid vattnet. Jag och Fredrik bastade en stund och tog oss ett dopp i det blå, -kallt men uppfriskande.
När vi sen kom tillbaka upp till huset tände vi eld i tunnan och njöt av värmen från den. Jag och Fredrik tog en tur i skogen och var med om ett riktigt äventyr. Vi fastnade med fyrhjulingen i riktigt djupa "is-pölar" och fick vincha oss därifrån. Spännande och framförallt KUL!
 
Mamma och pappa var ensam med barnen en stund...
 
Yatzy-match
 
Avslutade med pizza-middag!
 
Idag blir det lugna gatan här hemma och imorgon väntar ännu en ny vecka med jobb, barn-aktiviteter och träning!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0