November update

Hejsan hoppsan!
 
Här rullar livet på i full hastighet, det är oerhört mycket som händer just nu i våra liv. Inget lifechanging alltså utan bara en nedrans massa efter-jobbet-och-skolan-aktiviteter. Vi hinner inte riktigt med att ses kan det kännas som ibland så därför njuter vi extra av helgerna.
 
Äta,träna, sova...
 
Varje rast på jobbet så möts jag av detta på mina promenader
 
 
Stackars Aston, ↑
kinden svullnade upp och det visade sig vara en infektion i tanden som han fick dra ut.
 
För några veckor sedan, två närmre bestämt, var vi äntligen på Blidö. Det blev en magisk helg med god mat, bubbel ute med klar himmel. bubbel i glasen och långa promenader samt grillning vid Hemsundet.
 
 
Underbart skönt
 
Över en timmes promenad i en höstig skog
 
Fyrhjulingstur till Hemsundet och grillade burgare
 
Och innan middagen så lyssnade vi på musik och samlades runt eldtunnan
I en äkta Kumbaya-anda
 
På söndagen hemma igen tändes en brasa innan jag smet iväg på ett HIIT-pass så mysfaktorn denna helg låg på en mycket hög nivå. Underbart och välbehövligt!
 
Sprak
 
 
Träningen och promenaderna har jag hållt igång även i veckorna som kommit efter. Hemma har vi tagit var chans vi fått att umgås, spela spel, rita, bada i simhallen.
 
En dag var solen framme
 
Kuta sig lite
 
Slask slask
 
Med bra dokumentär i öronen
 
Another day - another walk
 
UNO!
 
Förra helgen var även den fullproppad med aktiviteter. På fredagen åt vi middag med Janne och Reené på Grottan. Sjukt gött!
 
 
På lördagen samma helg så satt vi hemma och jag blev som alltid, rastlös. Vi bestämde att vi helt enkelt bjuder in oss själva till Stoffe och Denise. Det blev en superhärlig kväll, barnen kom bra överens medan vi satt och gaggade en massa. Älskar avslappnade kvällar med nära och kära!
 
Chariie fick åka vagnen
 
 
I måndags var det träning som vanligt.
På kvällen var jag och Aston hos svärmor och fixade håren. På mig slingades utväxten, hon satt i en toning och sen en klippning och även Aston fick en liten trimning,
 
Benen fick sig en omgång
 
SCHNYGG!
 
I Tisdags fick min syster en liten knodd till. Eller liten och liten, 4,3 är ju inte så litet och flickebarnet ska få namnet Minou, så himla fint!
 
 
I Fredags var vi och hälsade på hemma hos Hanna i hennes nya lya för första gången. Vi käkade tacos-middag och drog dåliga skämt halva kvällen. Jättetrevligt var det iaf och vi alla störtade nöjda och trötta i säng så fort vi kom hem!
 
Mys-ungar!
 
Igår åkte vi hem till mamma och pappa för att sen tillsammans gå på julmarknad i Riddersvik. Det var inte så mycket att handla men supermysigt ändå att strosa runt bland juldofter och tomtar.
 
 
Efter julmarknad åkte vi äntligen hem till Linda och Jonte för att käka middag tillsammans men kanske framförallt för att välkomna nytillskottet Minou. Jag lekte en bra stund med Tell-tell också som ville klä ut sig till prinsessa och bygga lego. Tänk att den lilla korven nu är storesyster.
Lilla Minou var så söt så man nästan dog. Jag fick sniffa på henne länge och väl, hon var som "sleeping beauty" för det var inte många sekunder hon var vaken under kvällen.
 
Första mötet
 
 
Stolta morföräldrar
 
Prinsessan Telice och...?
 
Charliet tyckte Minou var det sötaste han sett
 
Godaste i världen, -Aperol spritz
 
Älskar er
 
 
Idag har det varit en riktig slappardag! Aston har kört hockey-match i Uppsala medan jag och Charlie har chillat. Jag har lyckats tvätta och veckohandla iofs så helt värdelös har jag inte varit.
Nu väntar jag dock på maten som jag beställt från Onlinepizza, -lite lat kan man säga!
 
Nästa helg väntar tjejmiddagsgrejs och adventsfika bara... än så länge!
Puss på er

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0