Hej då höst

Oktober tar nu slut och imorgon startar en ny månad.
 
Förra veckan fyllde Made år så vi hälsade på henne. Det var första gången där för barnen och Aston sjöng, så som bara Aston kan, "ha den äran idag" för henne medan vi gav henne blormmor och tände ljus. Det var bara så himla vackert och det gick ihte att hålla tillbaka känslorna. Fina Made, som vi alla saknar dig så. Charlie pratar om sin faster dagligen, både på förskolan och hemma.
 
 
Köket är i stort sett klart nu. Det är EN lampa som ska upp bara, en lampa där fästet behöver flyttas så det är därför vi inte gjort det själva. Jag tycker att Fredrik ska flörta lite extra med vår el-kompis så det blir fixat snart.
 
 
Vi hade fredagsmys hemma i fredags. Aston var på gymnastiken till 18:30 så det blev en sen middag, hämtmat från Lucky House i bålsta. Charlie sög i sig ett par fiskpinnar och sen blev det popcorn och chips framför en Astrid Lindgren-rulle.
 
Skrattattack mitt i Sushi-ätandet, inte så bra!
 
I lördags så överraskade vi Lajzan med en mini-babyshower. Första gången fick hon en ganska stor sådan med alla sin vänner men denna gången fick hon "nöja sig" med familjen. Vi bidrog med lite olika rätter och tilbehör som gjorde en grym jäkla brunch. Till middag blev det lokalkrogen i hässelby som vi verkligen gillar allihopa, framförallt för deras service. Sådant kommer man långt med och då ska även tilläggas att maten är riktigt bra också.
 
Handla på Åkis
 
Blöjtårta
 
Chark och ost
 
Frukt
 
Smoothies
 
Amerikanska pannkisar
 
Vi kan ha hittat en bäbis också
 
Storebror kör vagnen hem
 
Efter kalas sover man gött
 
Dagen efter skulle kidsen och Malin på Walking with Dinosaurs. Vi tog en lunch på Globen C. och medan de andra roade sig på showen tog jag och Fredrik bilen runt i Haninge. Jag sov mest...
Barnen och Malin gav showen full pott iaf och man blev lite avis måste jag ändå säga.
 
Det var lite väntetid innan så C hittade en häst att roa sig på.
 
Snaps
 
Vi tog en extradag då Aston har läslov och körde järnet på JumpYard i Veddesta, Jäsiken va skoj vi hade. X-hopp, volter, julningar, bollekar, hinderbanor... jag gick därifrån svettig och barnen var oerhört nöjda. Dit kommer vi åka igen!
 
Foampits överallt, ett helvete att ta sig ur
 
Igår jobbade jag i köket och idag med mina små kids. Kändes skönt, det är ju rätt lugnt på loven ändå. Jag hade liksom fredags-känsla i kroppen idag. När jag slutat åkte jag och hämtade Charlie, vi åkte och pantade burkar för ca 250 kr och sen köpte vi pumpor. Vi åkte hem, Charlie fick designa sin egen. Aston gjorde en och jag gjorde en sen fick Charlie vara domare och säga vem som vann pump-designs-challengen... Aston vann, -typiskt!
 
Personalrummet idag
 
Charies
 
Astons
 
Min
 
Välkommen!
 
Jag lagade Astons favorätt, pappas recept, spagetti och köttfärssås. Han tycker att min är -nästan- lika god som Fredriks, fair enough!
 
Rödvinet -en skvätt i maten och en skvätt i Cissi
 
Imorgon är det Torsdag igen och på fredag dagas det för begravning. Det känns vemodigt såklart. Nu får det vara bra med dessa begravningar och dödsfall. Saknaden blir så stor efter alla som gått vidare att det gör ont i en.
 
Nu ska jag stoppa in mitt sexiga munskydd och få lite shut-eye. Fredrik jobbar sent och lär inte komma hem än på ett tag.
Natti natt!

Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0