Tänndalen

Jaha, snart var det dags att lämna det töande Stockholm för att åka mot mer snö och kallare breddgrader i Tänndalen. Jag har packat den senaste timmen och lyckats få ner en necessär och badkläder, resten av tiden har jag spenderat på badrumsgolvet. Fy fasiken va illa jag mår just nu!

Fredrik lovade att skynda hem men han kan ju inte kontrollera sin far, förhoppningsvis kommer han snart innanför dörren. Han slutade ju trots allt för 50 minuter sen.

Innan denna härliga illamående packningen så var jag i skolan. Sista dagen och nu är jag officiellt BARNSKÖTARE! Grattis till mig, -Tack tack!
52 Onsdagar i skolan har varit värt det jag blivit idag. Känner mig som en ny människa, och oj så pedagogisk jag är.

Nu är det bara att börja jobba. Nästa Torsdag får jag körkortet tillbaka och då är det även första dagen jag jobbar på över en månad. Det ska bli väldigt skönt!

Igår var jag i Sumpan med Lajzan för att simma med farmor. Jag och farmor simmade 500 meter medan lillasyster mest lattjade i vattnet och gick upp tidigare för att hon frös.
Efter det så gick vi hem till farmor en snabbis och käkade våfflor, sedan återigen vidare ut på stan och käkade mjukglass i den välkomna vårsolen. Usch så skönt det var.

Nu säger jag Glad Påsk till er alles och krocka inte på väg till Blåkulla.


Om

Min profilbild
Cissi


Fredrik

Min profilbild
Aston & Charlie

Våran härliga vardag med fullspäckade scheman och underbara vänner.
...och som vi älskar't!






RSS 2.0